Η πρώην σύζυγος του συντρόφου μου, μας έχει φτάσει στα όριά μας!

0

Συζώ με τον αρραβωνιαστικό μου 2 χρόνια τώρα μαζί με τα δύο μου παιδιά 7 και 10 ετών και 4 φορές την εβδομάδα έχουμε τη κόρη του που είναι 7 χρονών. Στην αρχή είχαμε ζήλια προς εμένα πιο πολύ κι όχι προς τα παιδιά μου και το βρίσκω κάπως λογικό από την άποψη ότι εμένα με συγκρίνει συνεχώς με τη μητέρα της.Αν είμαι πιο όμορφη, αν μαγειρεύω καλύτερα, αν μ΄αγαπάει πιο πολύ από τη μαμά της κλπ. Περάσαμε πολλές δυσκολίες με το παιδί αλλά περισσότερο με τη πρώην γυναίκα του, που από τη στιγμή που έμαθε ότι ο άντρας της έφτιαξα ξανά τη ζωή του, παρ’ όλο που εκείνη είχε σύντροφο, ήταν αρνητική και κάθε μέρα μας έβριζε και πιο πολύ εμένα. Όσο κι αν αδιαφορούμε, πάντα κάνει κάτι για να μας προκαλέσει.

Τα καλοκαίρια έχουμε πιο συχνά το παιδί μαζί μας γιατί πάμε στο εξοχικό μου για μπάνια και έχουν και τα παιδιά παρέα και όλα καλά. Γενικά είμαστε από τους γονείς που περνάνε χρόνο με τα παιδιά και πάμε βόλτες και προσπαθούμε να είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους. Το καλοκαίρι φέραμε ψυχολόγο για τη κόρη του συντρόφου μου και τα πράγματα δεν ήταν καλά, μας είπε ότι είναι πολύ λυπημένη και παρουσιάζει αμφιθυμία.Το ίδιο το παιδί ισχυρίζεται πως η μαμά της, της λέει ότι ο μπαμπάς έκανε οικογένεια και αγαπά πιο πολύ τα άλλα παιδιά. Εκεί που με αγκαλιάζει εκεί μου ζητάει να φύγω γιατί η μαμά της, της λέει ότι είμαι κακά και δεν πρέπει να μ’ αγαπάει και δεν είμαι τίποτα παραπάνω από μια γκόμενα του πατέρα της. Όταν μιλάει στο τηλέφωνο με τη μαμά της, δεν λέει ούτε το όνομά μου, με αποκαλεί «αυτή η άλλη».

Έχουμε προσπαθήσει και οι δύο να τη πλησιάσουμε και ο ίδιος ο σύντροφός μου, προσπαθεί χρόνια τώρα να τη δεί να χαμογελάει και να μην είναι φοβισμένη. Μάλιστα όταν έρχεται στο σπίτι ζητάει να δεί τις αποδείξεις της διατροφής που καταβάλλει ο μπαμπάς της, γιατί η μαμά της λέει ότι δεν της δίνει χρήματα και πεινάνε, κάτι που φυσικά δεν αληθεύει. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να την πλησιάσω έστω και τυπικά για χάρη των παιδιών αλλά εκεί που μου μιλάει μια χαρά, μετά μου στέλνει μηνύματα και με σκυλοβρίζει. Μέχρι που με έβρισε σαν μάνα και της κάναμε μήνυση. Έχουμε απελπιστεί πια και ο σύντροφός μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βλέπει τη κόρη του θλιμμένη και φοβισμένη και εμάς όλους να μας έχει κάνει η πρώην του, ένα μπάχαλο.Τον βρίζει συνέχεια και εκείνος δεν μιλάει για χάρη του παιδιού, παρά μόνο της το δίνει και φεύγει.

Το καλοκαίρι η πρώην του γνώρισε έναν Αμερικάνο και θέλει να πάρει το παιδί χωρίς να του το πεί. Ο αρραβωνιαστικός μου το ανακάλυψε εντελώς τυχαία, δυστυχώς όμως το παρελθόν της δείχνει άτομο που δεν μπορείς να το εμπιστεύεσαι καθώς έχει ήδη κάνει 5 σχέσεις και με δύο από αυτούς, ισχυριζόταν πως θα παντρευόταν. Κι επειδή ο σύντροφός μου, δεν υπογράφει να πάρει το παιδί στην Αμερική, έχει γίνει ο χαμός. Της έχει ζητήσει να μιλήσουν για το παιδί, να δούν τι θα κάνουν που η κόρη τους έχει πρόβλημα, τίποτα αυτή, δεν συνεργάζεται πουθενά. Πιστεύω πως πρέπει να τα βρεί με τον εαυτό της μπας και σταματήσει να πληγώνει το παιδί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι λοιπόν μόνο οι μητριές το πρόβλημα, καμιά φορά είναι και οι μαμάδες που κάνουν κακό στα ίδια τους τα παιδιά. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!

Διονυσία

 Θέλετε να μας μιλήσετε; Κι εμείς!
Στείλτε μας email στο
 info@singleparent.gr ή βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική. Τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.