Η κόρη της συντρόφου μου, με βάζει στη θέση του μπαμπά της

0

Καλησπέρα..το όνομα μου δεν έχει σημασία, μπορεί να είμαι ο καθένας…Είμαι κάποια χρόνια με μια κοπέλα η οποία έχει ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, πολύ έξυπνο και πολύ χαρισματικό. Σε αυτά τα χρόνια της σχέσης μας περάσαμε πολλά…ευχάριστα και δυσάρεστα, αλλά γελάσαμε και γελάμε..πολύ!! Περνάμε χρόνο μαζί αλλά όχι αρκετό, λόγω της δουλειάς της δικής μου αλλά και της δικής της. Η σύντροφός μου είναι χωρισμένη αλλά περνάει δύσκολα λόγω του πρώην συζύγου της, ο οποίος την ταλαιπωρεί ακόμα και σαν να μην φτάνει αυτό, το ότι δεν έχει πατήσει ακόμα στα πόδια του φέρνει ως αποτέλεσμα, τον λάθος χειρισμό στην κόρη του.

Η κοπέλα μου, όπως και κάθε μητέρα έχει τρελή αδυναμία στην μικρή καθώς η ίδια ζει μέσα από το σώμα της κορούλας της. Δεν το κρύβω πως και εγώ νοιάζομαι για τη κόρη της καθώς συνέχεια την ρωτάω πως είναι, τι κάνει, πως τα πάει στο σχολείο κ.α, πράγματα βασικά που όμως ο πατέρας της δεν τα κάνει. Με ξέρει και την ξέρω..έχουμε έρθει σε επαφή καθώς έχουμε παίξει επιτραπέζιο μαζί έχουμε βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί και με ξέρει ως ο φίλος της μαμάς της, ο οποίος προσέχει την μαμά της και την κάνει ευτυχισμένη!! Την κοπέλα μου, την αγαπώ πολύ και νιώθω γεμάτος και δυνατός μαζί της και ξέρω πως και αυτή νιώθει το ίδιο για μένα.

Πριν λίγο καιρό της έστειλε μήνυμα ο πρώην άντρας της και της έλεγε ότι την αγαπάει και ότι πιστεύει πώς όλο αυτό που ζει είναι ένα κακό όνειρο. Επιπρόσθετα της έλεγε ότι μόνο αυτός την αγάπησε πραγματικά και ότι όλοι που είναι δίπλα της, μαζί και εγώ, είμαστε μαζί της από συμφέρον και έχουμε κάποιο σκοπό. Πολλές φορές την έχω πιάσει να στεναχωριέται και να φοβάται μην έχει δίκιο ο άλλος, άλλα κάθε φορά είμαι εκεί και την ηρεμώ. Η σύντροφός μου, του απάντησε στο μήνυμα λέγοντας του ότι την αγαπούν όσοι έμειναν δίπλα της όταν εκείνος την ξεφτίλισε σε όλο τον κόσμο, ότι δεν θέλει πια να τον ξέρει και πολλά ακόμα. Από τότε και για 3 ημέρες αυτός χάθηκε. Σταμάτησε κάθε επικοινωνία με την κόρη του ενώ η μικρή τον έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο καθώς άρχισε να ανησυχεί μήπως έπαθε κάτι. Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί και πόσο μάλλον στο παιδί σου!!!! Που αυτό το παιδί σε έχει σαν το ιδανικό πρότυπο στο κεφάλι του γιατί είσαι ο πατέρας του.

Λίγες μέρες αργότερα η σύντροφός μου, δεν ήταν καλά. Ήξερα ότι πρόκειται για το παιδί της και ήθελα να την βοηθήσω..εκείνη δεν ήθελε λέγοντας μου ότι την έχει κουράσει όλη αυτή η κατάσταση ζητώντας μου χρόνο να ηρεμήσει και να μπορέσει να βοηθήσει την μικρή. Το σεβάστηκα καθώς δεν μου ήταν καθόλου εύκολο και 1 μέρα αργότερα μου είπε ότι η μικρή ζήτησε να πάω στο σπίτι να τη διαβάζω εγώ και να παίζω μαζί της περισσότερο. Επίσης μου είπε ότι είμαι πολύ μικρός για να αναλάβω τέτοια ευθύνη και ότι δεν είναι σωστό για μένα και τι θα γίνει όταν εγώ κοιτάξω το ρολόι μετά από 2, 4,5 χρόνια. Της εξήγησα ότι δεν έχω σκοπό να πάρω τον ρόλο του πατέρα της αλλά να της δώσουμε να καταλάβει ότι είμαι, ο φίλος της μαμάς της. Θέλω πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ, μη έχοντας εμπειρία σε τέτοια θέματα καθώς και ότι δεν είμαι μπαμπάς. Ξέρω ότι δεν είναι παιχνίδι η μικρή αλλά νοιάζομαι για αυτή και θέλω πολύ να βοηθήσω γιατί αυτή τη κοπέλα αλλά και τη κόρη της, τις αγαπώ πολύ…

* Τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.

Θέλετε να μας μιλήσετε; Κι εμείς!
Στείλτε μας email στο
 info@singleparent.gr ή βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική.