Η γυναίκα μου ξοδεύει υπέρογκα ποσά και όταν της κάνω παράπονα απειλεί ότι θα χωρίσουμε

0

Είμαι 40 χρονών και παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια, αλλά, πλέον, βλέπω ότι δεν υπάρχει συντροφικότητα μεταξύ μας.

Όταν παντρευτήκαμε, συζητούσαμε ανοιχτά για τα πάντα, αλλά τώρα η γυναίκα μου δεν μου λέει τίποτα και κάνει ό, τι θέλει, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να μου μιλήσει γι ‘αυτό.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στη μανία της να ξοδεύει λεφτά σε πράγματα, χωρίς να με ρωτήσει. Εντάξει, δεν είμαι ο τέλειος σύζυγος, αλλά ποιός είναι, στην τελική; Αλλά είμαι καλός και είμαι επίσης πολύ καλός μπαμπάς στα δύο παιδιά μας.

Τους τελευταίους μήνες, αγόρασε ένα νέο φορητό υπολογιστή, ένα iPad, δύο πολύ ακριβές τσάντες και πήγε δύο φορές διακοπές με τους φίλους της σε πεντάστερα ξενοδοχεία.

Αγοράζει, επίσης, ακριβά πράγματα στα παιδιά χωρίς να με συμβουλευτεί. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν που αγόρασε νέα έπιπλα, χωρίς να μου πει τίποτα!

Εγώ φέρνω τα λεφτά στο σπίτι, αν και εργάζεται part time, είχαμε ανέκαθεν κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Αν αγοράσω εγώ καινούρια πράγματα, αρχίζει το τροπάρι και με ανακρίνει για το πόσο κοστίζει και για το αν το χρειάζομαι πραγματικά.

Προσπάθησα να της μιλήσω, αλλά κάθε φορά μουτρώνει και παίρνει αμυντική στάση και λέει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο, γιατί «δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος». Αλλά δεν νομίζω ότι το πιστεύει, θέλει απλώς να αποφύγει το θέμα της σπατάλης της.

Τί άλλο να κάνω;

Πέτρος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ