Η αδερφή μου πέθανε και δεν μου το είπε κανείς, το έμαθα από το Facebook

0

Η αδερφή μου πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες και η οικογένεια μου δεν με ενημέρωσε καν. Τσακώθηκα και με τη μάνα μου και με την αδερφή μου μερικούς μήνες πριν, όταν η μάνα μου ξαναπαντρεύτηκε και ενώ κάλεσε την αδερφή μου και το φίλο της, δεν κάλεσε εμένα.

Έμαθα τυχαία για το γάμο και στεναχωρήθηκα πολύ, που έγιναν έτσι τα πράγματα. Όποιον κι αν ρώτησα, φίλους, συγγενείς και συναδέλφους, μου είπαν, ότι η μάνα μου, ό, τι κι αν είχε γίνει, κακώς έπραξε έτσι και ότι μου χρωστάει μια συγνώμη και μια εξήγηση.

Δεν είπα τίποτα, έως ότου η αδελφή μου έκανε σκηνή τα Χριστούγεννα και με κατηγόρησε, ότι είμαι εγωίστρια και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν. Dεν κρατήθηκα και έγινε χαμός. Σκοτωθήκαμε. Δεν φτάνει, που δεν με κάλεσε κανείς και με αφήσανε στην απέξω, μου την έλεγε και από πάνω. Τί να πει κανείς; Και εκείνη και η μάνα μου πάντα τέτοιες ήτανε.

Το ανέφερα ξανά λίγους μήνες μετά και η μητέρα μου, μου είπε, ότι δεν είχε σημασία και ότι ανήκει στο παρελθόν. Είπε, ότι χρειαζόμουν βοήθεια. Έτσι, αποφάσισα να σταματήσω κάθε επαφή μαζί της και με την αδερφή μου.

Ανακάλυψα αργότερα μέσω Facebook, ότι η αδελφή μου είχε πεθάνει και δεν ενημερώθηκα καν, πόσο μάλλον να μου πουν για την κηδεία και τα σχετικά. Ήρθα σε επαφή με τον πατριό μου, που το επιβεβαίωσε και είπε, ότι η αδελφή μου δεν ήθελε να με δει ούτε καν στην κηδεία της. Με κατηγόρησε για όλα, είπε, ότι εγώ φταίω και ότι μόνο κακό προκαλώ στη ζωή τους.

Ακόμα και οι συγγενείς έβλεπαν, ότι η μητέρα μου πάντα ευνοούσε την αδερφή μου και με μένα ήταν πάντα σκληρή και κακιά.

Αισθάνομαι τόσο άσχημα για τη συμπεριφορά όλων τους και αγωνίζομαι σκληρά να το αντιμετωπίσω.

Μυρτώ

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ