Η 16χρονη κόρη μου, τα έχει με παντρεμένο. Κοντεύω να τρελαθώ!

0

Ανακάλυψα την περασμένη εβδομάδα από αξιόπιστη πηγή, ότι η 16χρονη κόρη μου βγαίνει με έναν παντρεμένο.

Δεν είναι μόνο, ότι είναι παντρεμένος. Είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, είναι 21 χρόνια μεγαλύτερός της (είναι δηλαδή 37) και έχει και παιδιά κοντά στην ηλικία της.

Γνωρίστηκαν σε μία καφετέρια της περιοχής και όχι μέσω Κοινωνικών Δικτύων, όπως κάνουν τα περισσότερα νέα παιδιά σήμερα. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ο άνθρωπος, που μου το είπε με ξέρει από τότε, που ήμουν έφηβη και του το είπε η 19χρονη κόρη του. Ακόμα κι εκείνη είναι αηδιασμένη από αυτή τη σχέση και είναι να φανταστείς και μεγαλύτερή της.

Από ό, τι γνωρίζω, αυτός ο άνθρωπος έχει 3 παιδιά με το μικρότερο να είναι 5 ετών. Η κόρη μου δηλώνει έτοιμη να γίνει μητριά του, αν χρειαστεί. Εκεί φτάσαμε!

Προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του μέσω e-mail, αλλά δεν απάντησε. Βρήκα μια φωτογραφία του στην τσάντα της κόρης μου (ψαχούλευσα, το λέω) με μία αφιέρωσή του στο πίσω μέρος.

Ζούμε σε ένα μέρος, που οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Ανησυχώ, τί θα συμβεί όταν η σχέση τους γίνει γνωστή.

Ο πρώην σύζυγός μου είναι πιο ακραίος στις αντιδράσεις του και απείλησε να τον δείρει, πράγμα που προφανώς και δεν το έκανε, μιας και υπερίσχυσε η λογική.

Η κόρη μου επιμένει, ότι θέλει να είναι μαζί του λέγοντας: «Τα παιδιά στην ηλικία μου είναι τόσο βαρετά. Δεν ξέρουν ούτε τί θέλουν, ούτε τί τους γίνεται. Ο άνθρωπος αυτός πατάει γερά στα πόδια του, ξέρει, τί θέλει απ’ τη ζωή, με αγαπάει και θα αφήσει τη γυναίκα του για μένα».

Ζορίζομαι πολύ. Τα έχω παίξει. Είμαι στη μέση και δεν ξέρω, τί να κάνω. Κάπου την καταλαβαίνω. Δεν θέλω να τσακωθώ μαζί της και να την αποξενώσω. Έχω μια άλλη κόρη με ειδικές ανάγκες, την οποία φροντίζω μέρα νύχτα, αλλά ακόμα κι αυτό (είναι μεγάλο το ζόρι, αλλά δεν βαρυγκωμώ) μου φαίνεται παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό, που αντιμετωπίζω τώρα. Τι να κάνω;

Έλσα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ