Είναι πλούσιος και έχουμε ένα παιδί μαζί, αλλά αρνείται να με παντρευτεί

0

Είμαι 36 ετών και έχω ένα μωρό 10 μηνών με τον τωρινό μου σύντροφο, καθώς και έναν 7χρονο γιο με τον πρώην μου.

Είμαστε μαζί τα τελευταία 4 χρόνια και πάντα τον λάτρευα και στεκόμουν δίπλα του, αλλά είχε πάντα μια φοβία με τις δεσμεύσεις και δεν έκανε ποτέ μελλοντικά σχέδια, παρόλο που είναι αρκετά κτητικός με μένα και ξέρω, ότι με αγαπά και δεν θέλει άλλη στο πλευρό του.

Ο μεγαλύτερός μου γιος και εγώ μετακομίσαμε στο σπίτι του πριν από 2 χρόνια, αν και μου είχε πει, ότι δεν θέλει να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά. Η δήλωσή του αυτή με είχε εκνευρίσει, με είχε στεναχωρήσει και προκάλεσε πολλούς καυγάδες μεταξύ μας. Αλλά δεν ήθελα να φύγω, γιατί τον αγαπούσα και ο γιος μου ήταν ευτυχισμένος.

Δεν έχω δει καλύτερο πατέρα στη ζωή μου. Είναι κοντά στο γιο μου, τον αγαπά, τον φροντίζει και φαίνεται, ότι είναι άνθρωπος «από σπίτι για σπίτι». Είναι φτιαγμένος για οικογένεια άσχετα με το τί λεει. Μερικοί από τους φίλους του μου είπαν, ότι ήταν από καιρό πραγματικά απελπισμένος για παιδί.

Βρήκα έτσι την ευκαιρία και του είπα, ότι η μητρότητα είναι για μένα ένα κεφάλαιο, που δεν έχει κλείσει και θα σταματούσα τα αντισυλληπτικά, αν ήθελε κι εκείνος. Του πρότεινα, να χρησιμοποιεί, αν θέλει προφυλακτικό, αλλά δεν το έκανε και έτσι έμεινα έγκυος.

Στην αρχή σοκαρίστηκε, αλλά μετά πέταξε στα σύννεφα, όπως και η οικογένειά του. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί. Αλλά από τότε, που γεννήθηκε το μωρό, άρχισα να νιώθω μειονεκτικά στη σχέση μας. Με έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Για γάμο, ούτε λόγος κάτι, που με ενόχλησε πολύ.

Το μεγαλύτερο θέμα μου είναι, ότι είναι πολύ πλούσιος, ενώ εγώ δεν έχω φράγκο στην άκρη. Όταν αγοράσαμε το σπίτι που μένουμε, το όνομά μου δεν μπήκε καν στα χαρτιά.

Τώρα ψάχνω για δουλειά. Τον ρώτησα, αν μπορούσα, όταν βρω καινούργια δουλειά, να βάλω και το δικό μου όνομα στα συμβόλαια, μιας και τότε θα συνεισφέρω οικονομικά, αλλά είπε όχι. Τσακωθήκαμε και του είπα να συμμαζευτεί, αλλά εκείνος με απειλεί (δεν ξέρω, αν το εννοεί), ότι αν συνεχίσω έτσι, θα τα γράψει όλα στον ανιψιό του.

Κάνω κάπου λάθος; Μήπως είμαι υπερβολική στις απαιτήσεις μου; Απλώς, αισθάνομαι, ότι δεν με υπολογίζει και δεν κάνει το καλύτερο, που μπορεί για εμάς.

Μου πρόσφερε ένα μηνιαίο ποσό, αλλά αρνήθηκα. Δεν μου αρέσει αυτή η λογική, να κάθομαι και να μου τα ακουμπάει. Αισθάνομαι μεγάλη ανασφάλεια και σκέφτομαι να φύγω. Εσείς τί λέτε;

Αγάπη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ