Έχω παράλληλη σχέση και μένω με τη γυναίκα μου για χάρη της κόρης μου

0

Με λένε Κώστα και διαβάζω το site σας από τη πρώτη μέρα. Δεν είμαι μονογονέας αλλά ένας γονιός που αγαπάει το παιδί του και νιώθει μόνος στο γάμο του.

Είχα παράλληλη σχέση χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα μου, μέχρι που τα έμαθε όλα. Ενώ της ζήτησα να χωρίσουμε και έφυγα, κατέληξα να γυρίσω πίσω γιατί μου έλειπε η κόρη μου που είναι 8 ετών σήμερα.

Από τότε, έχω φύγει μερικές φορές από το σπίτι εξαιτίας της άλλης γυναίκας, με την οποία είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος, αλλά πάντα γυρνάω, γιατί θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου.

Κάθε φορά που προσπαθώ να μιλήσω στη γυναίκα μου, στεναχωριέται και με ικετεύει να μείνω. Από την άλλη υπόσχομαι στη γυναίκα που αγαπώ ότι θα είμαστε μαζί, αλλά όταν γυρνάω σπίτι και βλέπω την κόρη μου δεν μπορώ να την εγκαταλείψω.

Θέλω να τη δώ να μεγαλώνει και ήμουν πάντα πάρα πολύ κοντά της. Η γυναίκα μου με απείλησε πως αν φύγω δεν θα ξαναδώ το παιδί μας. Πως μπορώ να εξηγήσω στην γυναίκα μου ότι ο γάμος μας τελείωσε, αλλά ότι μπορούμε παράλληλα να είμαστε σωστοί γονείς;

Κώστας

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ