Ερωτεύτηκε μια άλλη και με άφησε…στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης…

0

Ήμασταν αρκετά χρόνια  με τον άντρα που παντρεύτηκα. Ενώ προϋπήρχε συμβίωση έγινε και ο γάμος μετά από 3 χρόνια. Θέλαμε ένα παιδί και προσπαθούσαμε ένα χρόνο για να το αποκτήσουμε. Μόλις ενημερωθήκαμε επίσημα ότι είμαι έγκυος ο «κύριος » χάρηκε αλλά συγκρατημένος. Ουδέποτε τέθηκε  θέμα έκτρωσης .

Όλα ξεκίνησαν από τον 5ο μήνα κύησης, που προφανώς συνειδητοποίησε τι επρόκειτο να συμβεί. Στον 7ο μήνα είχα  επίγνωση της κατάστασης. Ο «κύριος » είχε ερωτευτεί. Νοσηλεύτηκα με αιμορραγία  και για καλή μου τύχη  το παιδί μου επέζησε και δεν γεννήθηκε πρόωρα .

Μόλις πήγαμε σπίτι σε λιγότερο από 1 εβδομάδα έφυγε με δική μου απόφαση  χωρίς να έχει αντίρρηση καμία και ποτέ δεν γύρισε.

Δείτε σχετικά: Έχασα τον άντρα μου όταν ήμουν έγκυος.

Γέννησα μόνη μου, έχοντας την μητέρα μου τον αδελφό μου και φίλους γιατί ήταν διακοπές ενώ είχε ενημερωθεί από φίλους και τον ιατρό μου.

Το παιδί το είδε για πρώτη φορά 3,5 μηνών και μετά από δικαστική απόφαση ( δεν είχα ιδέα τι σημαίνουν όλα αυτά , ασφαλιστικά μέτρα κλπ. )  ότι μου έλεγε ο δικηγόρος μου ακολουθούσα.

Από 6 μηνών περίπου έως 1,5 χρονών υπήρχε μια τυπική παρουσία και μια τυπική οικονομική βοήθεια για να μην συνεχίσω το επόμενο δικαστήριο φυσικά της τακτικής αγωγής πιθανόν ….

Την επιμέλεια και την γονική μέριμνα τα έχω , ούτε καν δικάστηκαν  τα έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη είπε απλά «δεν το θέλω και  δεν μπορώ να το μεγαλώσω»….. 

Για 5 χρόνια περίπου ήταν εξαφανισμένος και από την δική μου πλευρά δεν ασχολήθηκα.

Έψαξα και έμαθα που εργάζεται και πήγα να ρωτήσω αν θέλει να βλέπει το παιδί χωρίς οικονομική βοήθεια και είπε ΝΑΙ …..  η παρουσία του ήταν 4 φορές τον χρόνο  και πάλι εξαφανίστηκε.

Ο μικρός ήταν αρκετά χαρούμενος τότε και φυσικά μετά από 1 χρόνο και μερικούς μήνες ζήτησε να τον δω, βασικά ο μικρός μου . Φυσικά και ήρθε αλλά είχαν μεσολαβήσει γεννητούρια δηλαδή είχαμε αδελφάκι  όπου το ενημερωθήκαμε ΟΧΙ από τον ίδιο αλλά από κοινούς φίλους.

Η σχέση σταμάτησε ξανά μετά  από 1 χρόνο και έως και τώρα είναι εξαφανισμένος. Ο μικρός μου αισθάνεται ήδη την απόρριψη  και δεν θέλει ούτε και να ακούει το όνομα του . Τελευταία επιμένει να αλλάξει και επίθετο αλλά είναι μικρός ακόμα ούτε 12 .

Είμαι αρκετά περήφανη για το παιδί μου είναι άριστος μαθητής , συζητήσιμος πολύ και η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ .

Εύχομαι η ζωή του μικρού μου να είναι ήρεμη και γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ευτυχία όπως είναι τώρα χωρίς έναν πατέρα που δεν τον θέλει. Εύχομαι να είμαι γερή για να μπορώ να του παρέχω τα πάντα με τη βοήθεια τη μητέρας μου.

Βέρα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ