Έπιασα τον γιο μου να χαιδεύεται με έναν φίλο του και δεν παραδέχεται ότι είναι γκέι

0

Φέτος το καλοκαίρι, ο γιος μου έκανε διακοπές μαζί μας με ένα φίλο του. Ήταν η πρώτη φορά, που τον γνωρίζαμε.

Μια νύχτα, με ξύπνησε η τηλεόραση και κατέβηκα στο σαλόνι να την κλείσω, υποθέτοντας, ότι την είχαν ξεχάσει ανοιχτή και είχαν πάει για ύπνο. Τους πέτυχα ημίγυμνους, να χαϊδεύονται αγκαλιά στον καναπέ.

Πανικοβλήθηκαν και το έδειξαν καθαρά. Ο φίλος του γιου μου έφυγε άρον άρον το επόμενο πρωί, ενώ ο γιος μου υποστήριξε, ότι δεν συνέβη τίποτα. Τον ρώτησα αρκετές φορές, αν είναι ομοφυλόφιλος ή αν κλίνει προς τα εκεί. Θύμωσε, εκνευρίστηκε και είπε, ότι δεν είναι, ότι του αρέσουν τα κορίτσια, ότι ήμουν υπερβολική και ότι αυτό, που είδα εκείνο το βράδυ, δεν ήταν τίποτα.

Δοκίμασα αρκετές φορές να τον πείσω να μου μιλήσει, αλλά είναι ανένδοτος. Με απείλησε, ότι αν τον ξαναρωτήσω, δεν θα έρθει τα Χριστούγεννα. Ανησυχώ. Δεν θέλω να καταπιέζεται ή να είναι σε άρνηση, δεν του κάνει καλό.

Στην τελική, όποιες αποφάσεις κι αν έχει πάρει, δεν αλλάζει κάτι για μένα. Τον αγαπώ, θα τον υποστηρίξω και θα είμαι πάντα δίπλα του. Ο σύζυγός μου με πιέζει να το ξεχάσω και να υποκριθώ, ότι δεν συνέβη ποτέ.

Τί να κάνω;

Ντίνα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ