Έπεσα θύμα βιασμού και η μητέρα μου με τον αδερφό μου, δεν μου ξαναμίλησαν

0

Όταν ήμουν 18 χρονών, έπεσα θύμα βιασμού από τον πατέρα του ετεροθαλούς αδερφού μου και αποφάσισα να το πω στη μητέρα μου μόνο, αφού πέρασε πολύς καιρός.

Μέχρι τώρα στα 46 μου έχω ακούσει πολλών ειδών σχόλια: «Κάπου κούνησες κι εσύ την ουρίτσα σου, ενήλικας ήσουν, ήξερες, τί γίνεται» και πολλά άλλα.

Θεωρώ απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές, ειδικά από μια μητέρα προς την κόρη της. Έχω να της μιλήσω δύο χρόνια. Και ο αδελφός μου, όμως, όταν ανακάλυψε, τί συνέβη, δεν μου ξαναμίλησε.

Πηγαίνω σε ψυχολόγο τους τελευταίους επτά μήνες κάτι, που με βοήθησε πολύ. Αντιμετώπισα το βιαστή μου και παραδέχτηκε, τί είχε κάνει. Παραδόξως, τον συγχώρεσα και υποσχέθηκε να τα παραδεχτεί όλα ενώπιον του αδερφού μου.

Αυτό συνέβη το Μάιο, που μας πέρασε και από τότε δεν έχω ακούσει ούτε μία συγνώμη ούτε από τον αδερφό μου, ούτε από τη μητέρα μου παρόλο, που ο άνθρωπος αυτός παραδέχθηκε, τί έκανε. Ο αδερφός μου εξακολουθεί να μη μου μιλάει και γενικώς με αγνοεί.

Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω, ότι φταίω εγώ. Έχω δοκιμάσει πολλές φορές να επικοινωνήσω με τη μητέρα μου – στο τηλέφωνο, στο messenger, με e-mail –  και δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Γιατί μου φέρονται έτσι; Σε τί έφταιξα εγώ; Γιατί με έβαλαν σε ένα τοίχο και με εκτέλεσαν χωρίς να μου δώσουν καμία ευκαιρία; Αποφάσισαν, ότι είμαι ένοχη, άρα πρέπει να τιμωρηθώ. Τί να κάνω; Να τα παρατήσω και να σταματήσω να προσπαθώ ή να επιμείνω;

Μαρίνα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ