Έκανα 2 εκτρώσεις στο παρελθόν αλλά δεν θέλω να το πω στον άντρα μου

0

Ο άντρας μου κι εγώ είμαστε παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και μόλις κάναμε μωράκι. Τις προάλλες συζητούσαμε το θέμα «έκτρωση» με αφορμή κάτι, που είδαμε στις ειδήσεις. Εντελώς αυθόρμητα με ρώτησε, αν είχα κάνει ποτέ. Άλλαξα θέμα, δεν ήθελα να ξέρει.

Η αλήθεια είναι, ότι έχω κάνει 2 εκτρώσεις μέχρι τώρα, και οι δύο στην εφηβεία μου. Ούτε μετάνιωσα για την απόφασή μου, ούτε ντρέπομαι για κάτι. Δεν ξέρω, γιατί, αλλά δεν θέλω ο άντρας μου να μάθει. Καλύτερα να μην ξέρει.

Είχα δύσκολη εφηβεία με πολλά προβλήματα, νεύρα, αντιδράσεις και τσακωμούς με τους δικούς μου και θα προτιμούσα όλο αυτό να το αφήσω στο παρελθόν, εκεί, που ανήκει. Ξέρω, ότι δεν είναι σωστό να του το κρατάω μυστικά και να μην ξέρει, αλλά είναι τόσο κακό, που θέλω να κρατήσω κάτι, που αφορά εμένα, για τον εαυτό μου;

Νόρα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ