Με απάτησε και όταν έμαθε ότι βγαίνω κι εγώ με άλλον, μου ζητάει να γυρίσει. Είμαστε μαζί 15 χρόνια, δεν ξέρω τί να κάνω…

0

Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας. Είμαι η Νίκη και θέλω τη γνώμη σας για κάτι που μου συμβαίνει. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 15 χρόνια, από τα 16 μου συγκεκριμένα. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας και ο μοναδικός άντρας στη ζωή μου μέχρι τώρα.

Πριν από 2 χρόνια έμαθα ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Ήταν η δεύτερη φορά που μου έκανε κάτι τέτοιο, αφού πριν από 5 χρόνια με είχε ξανακερατώσει με μια γνωστή μας.

Το έμαθα αφού κάναμε το πρώτο μας παιδί και δεν το είπα ποτέ σε κανέναν. Είχαμε ένα μωρό και δεν ήθελα να μεγαλώσει σε μια διαλυμένη οικογένεια.

Μετά απ’ αυτό η συμπεριφορά μου άλλαξε. Στο σεξ ειδικά δεν ήμουν και η πιο θερμή γυναίκα στον κόσμο, κάτι που μάλλον τον οδήγησε στη σύναψη της δεύτερης εξωσυζυγικής σχέσης χρόνια μετά. Και μόνο που σκεφτόμουν τί έκανε με την άλλη και ίσως και με άλλες, όχι σεξ δεν ήθελα. Ούτε να τον βλέπω. Προσπαθήσαμε πολύ να το αφήσουμε πίσω μας και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά μου ήταν δύσκολο. Ειδικά όταν έμαθα ότι κρατάει ακόμα επαφές με την πρώην, είπα ότι δεν πάει άλλο και τον έδιωξα από το σπίτι.

Δεν έφερε αντιρρήσεις. Λες και τον βόλευε η κατάσταση αυτή, σαν να το ήθελε. Αρκετό χρόνο από τη ζωή μου έφαγα να είμαι τρελαμένη ψάχνοντας πού είναι.

Όταν έμαθε ότι βγαίνω με κάποιον, λύσσαξε. Και όχι οποιονδήποτε άλλον, αλλά με ένα καλό μας φίλο. Έτσι αυτός, γιουβέτσι εγώ. Αντίποινα. Ξαφνικά άρχισε να με διεκδικεί κι ας έβγαινε με άλλη. Μου ζητάει συνέχεια να βγούμε και ας ξέρει ότι έχω κανονίσει με τον άλλο, μου στέλνει λουλούδια και μηνύματα όλη την ώρα και στήνεται έξω από το σπίτι μου να δει πότε μπαίνω και πότε βγαίνω.

Η αλήθεια είναι πως μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν ξέρω αν θέλω να τον βγάλω οριστικά απ’ τη ζωή μου. Τον αγαπώ, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη πια μαζί του. Με κολακεύει η συμπεριφορά του, αλλά είναι αυτό αρκετό για να χτίσουμε τη ζωή μας ξανά απ’ την αρχή;

Νίκη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ