Είμαστε πολύ ερωτευμένοι αλλά θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα του, για να είναι μαζί μου;

0

Τον πρωτοείδα 3 χρόνια πριν, την ώρα, που πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Δεν πρόλαβα να του μιλήσω, αλλά άφησα το κινητό μου στο παρμπρίζ του, ζητώντας του να μου τηλεφωνήσει. Λίγες εβδομάδες αργότερα με πήρε τηλέφωνο. Του ζήτησα να βγούμε και εκείνος δέχτηκε.

Μου ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι ήταν παντρεμένος και να μην κάνω όνειρα και εγώ το αποδέχτηκα. Η σύζυγός του ήταν το χειρότερο είδος γυναίκας, από αυτές, που γκρινιάζουν όλη την ώρα, έχουν νεύρα και σηκώνουν και χέρι άμα χρειαστεί. Μου έδειξε, ότι δεν είχε κανέναν να μιλήσει. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα είχαμε γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Τα πράγματα προχώρησαν και πέρυσι τα Χριστούγεννα ήρθαμε πιο κοντά παρόλο, που είναι παντρεμένος. Μου είπε, ότι δεν αγαπά τη γυναίκα του πια και ότι θα την αφήσει για μένα.

Ωστόσο, εξακολουθούν να φεύγουν μαζί εκδρομές τα Σαββατοκύριακα και να πηγαίνουν διακοπές. Λέει, ότι δεν θέλει να είναι μαζί της, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, γιατί τη φοβάται. Αισθάνομαι, ότι κατά βάθος θέλει η γυναίκα του να μας πιάσει στα πράσα, για να της τη «φέρει».

Και οι δύο ξέρουμε, ότι αυτό, που κάνουμε είναι λάθος, αλλά αν ο γάμος του ήταν ευτυχισμένος, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να κάνει εξωσυζυγική σχέση. Και οι δύο αγαπάμε ο ένας τον άλλο και περνάμε καλά μαζί, αλλά έχω αμφιβολίες για το αν θα την αφήσει για μένα. Δεν θέλω να επιμένω και να λέω τα ίδια και τα ίδια, γιατί στο τέλος θα τον χάσω και κάτι τέτοιο δεν θα το άντεχα.

Έχει 3 παιδάκια και ελπίζει, ότι, όταν μείνουμε μαζί, θα με συμπαθήσουν, αλλά εγώ ανησυχώ. Κι αν δεν πάει καλά με τα παιδιά του; Κι αν δεν με συμπαθήσουν; Φοβάμαι γενικά, ποια θα είναι η συνέχεια. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρω εγώ τη μοιραία απόφαση και να το σταματήσουμε εδώ; Δεν ξέρω, είμαι πολύ αναποφάσιστη.

Ρένα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ