Είμαι μια μαμά στο έλεος της οικογένειας του άντρα μου

0

Έχω ένα πανέμορφο κοριτσάκι 1 έτους. Με το μπαμπά της ήμασταν μαζί δύο χρόνια, πριν γεννηθεί.

Πλέον, μένω μαζί του μόνο για χάρη του παιδιού. Πριν μείνω έγκυος, ήμουν πολύ κοντά στους δικούς μου, αλλά μετακόμισα, για να είμαι κοντά σε εκείνον και την οικογένειά του, μαύρη η ώρα και η στιγμή, που το έκανα.

Η οικογενειακή μας ζωή δεν πάει καθόλου καλά. Όλοι τους μου προκαλούν άγχος και εκνευρισμό.

Η μάνα του με τσιγκλάει συνέχεια, μου κάνει παρατηρήσεις, μου τη «λέει» χωρίς λόγο και γενικά, ψάχνει αιτία να τσακωθούμε. Θα τη βουτήξω καμιά μέρα και δεν τη σώζει τίποτα. Δεν συμφωνεί με τον τρόπο, που μεγαλώνω το παιδί μου και επεμβαίνει συνέχεια. Εγώ, όμως, το παιδάκι μου το βλέπω. Είναι το πιο ευτυχισμένο μωρό του κόσμου.

Δεν έχω βοήθεια από κανέναν. Δουλεύω τρελές ώρες, για να μη λείψει τίποτα από το σπίτι μου και έχω και τη γκρίνια τους.

Ο άντρας μου δεν είναι καλύτερος. Δουλεύω όλη μέρα, πλένω, καθαρίζω και αυτός το μόνο, που κάνει, είναι να βάζει τα άπλυτά του στο πλυντήριο. Για καμιά βόλτα έξω, ούτε λόγος. Ποιος θα κρατήσει το παιδί; Μου υποσχέθηκε να με βοηθάει, αλλά εξακολουθεί να μην κάνει τίποτα.

Όταν τσακωνόμαστε, ρίχνει πάντα το φταίξιμο σε μένα. Και αυτός και οι δικοί του είναι ίδιοι. Απαράδεκτοι όλοι τους. Δεν σέβονται τίποτα.

Μη φέρνετε δώρα στο παιδί…με γράφουν…Μη φάει σοκολάτα το παιδί…πάλι με γράφουν…Μη το ένα, μη το άλλο, πάντα με γράφουν. Όποιο κανόνα και να έχω θέσει για το παιδί μου, τον προσπερνούν και κάνουν ό, τι θέλουν.

Προσπαθώ να κρατήσω ένα καλό κλίμα, πιο πολύ για χάρη του παιδιού, χωρίς να σκέφτομαι τα θέλω τα δικά μου. Το παιδί μου με κάνει ευτυχισμένη, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ένα δράμα. Δεν ξέρω, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου. Να μείνω; Να φύγω;

Ιόλη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ