Είμαι μητριά και θέλω δικά μου παιδιά. Ζηλεύω την πρώην του άντρα μου που μιλάει συνεχώς για τα παιδιά «της»

0

Είμαι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να παντρευτώ, είναι για να κάνω παιδιά. Προφανώς, αγαπούσα τον άντρα μου. Δυστυχώς, λόγω ιατρικών προβλημάτων, δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Αυτό με διέλυσε – περισσότερο εμένα, παρά τον σύζυγό μου. Εκείνος είναι ευτυχισμένος με τους δύο γιους του από τον πρώτο του γάμο. Δε μ’ αρέσει που είμαι μόνο μητριά. Η μητέρα τους είναι πολύ αυστηρή και τους ελέγχει πολύ (ακόμα και τον άντρα μου). Προσπαθώ να κάνω πολλά για αυτά τα παιδιά, αλλά νιώθω ότι δε με εκτιμάνε καθόλου. Είναι 13 και 15 χρονών. Είχα τα γενέθλια μου, και δε σκέφτηκαν, έστω, να μου γράψουν μια κάρτα, κάτι. Μπορούσαν να το κάνουν. Δεν είναι ότι περίμενα δώρα ή κάτι τέτοιο.

Κλαίω όλη την ώρα, επειδή δεν μπορώ να κάνω παιδιά και είμαι και στα 40 μου, επομένως πολύ μεγάλοι για να υιοθετήσουμε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του άντρα μου. Εκείνος είναι 50. Δε θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς παιδί, και δεν ικανοποιεί καθόλου να είμαι μόνο μητριά. Θέλω ένα δικό μου παιδί. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Πολλές φορές, με έχω πιάσει να ζηλεύω την πρώην του άντρα μου, γιατί μιλάει συνεχώς για τα παιδιά «της», και νιώθω ότι δεν μπορώ να συμμετέχω. Με πληγώνει πάρα πολύ. Ο άντρας μου θεωρεί χαζό, ότι στεναχωριέμαι που εκείνη του έκανε παιδιά. Και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Ποιά η γνώμη σας;

Γιάννα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ