Ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος δύο μέρες μετά το θάνατο του συντρόφου της

0

Η Lizzy ανακάλυψε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος από τον σύντροφο της – δύο μέρες μετά το θάνατο του σε τροχαίο. Η Lizzy Phillipson 26 ετών και ο Grant Benson 21, θεωρούσαν ότι δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί, έπειτα από καρκίνο στον τράχηλο που εμφάνισε η Lizzy. Ξεκίνησε θεραπεία για την κατάσταση της, η οποία περιπλέχθηκε πολύ περισσότερο έπειτα από μόλυνση που της εμφανίστηκε, και βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο όταν ο Grant πέθανε ξαφνικά τον Αύγουστο.

Δύο μέρες μετά, ανακάλυψε ότι περίμενε το παιδί του, ενάντια σε όλα όσα πίστευαν. Η Lizzy και η μητέρα της αποφάσισαν να κρατήσουν κρυφή την είδηση μέχρι την κηδεία του. Δύο εβδομάδες μετά, έδωσε στην μητέρα του Grant έναν φάκελο ο οποίος περιήχε την εικόνα από τον πρώτο υπέρηχο του μωρού.

12«Το να χάσουμε έτσι ξαφνικά τον Grant ήταν κάτι που μας διέλυσε ψυχολογικά», είπε η Lizzy. «Νιώθω ότι έφυγε μακρυά μου ξαφνικά, και δεν είχα την ευκαιρία να του πώ έστω ένα αντίο. Ήμασταν μαζί 6 μήνες και είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Είχαμε πιεί κάποια ποτά, ξεκινήσαμε να μιλάμε για μωρά, και ο Grant μου είπε ότι θα κάναμε πολύ όμορφα παιδιά.»

«Βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ μετά το θάνατο του, δεν το είχα συνειδητοποιήσει καν, και τότε 2 μέρες μετά το ατύχημα ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Η ώρα ήταν περασμένη και η μητέρα μου με πίεσε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι το ένστικτο της, της είπε ότι ήμουν έγκυος, αλλά όταν το ανακάλυψα σοκαρίστηκα ακόμα πιο πολύ».

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι υπήρχε η πιθανότητα να γίνουμε γονείς, καθώς είχαμε λίγες ευκαιρίες να βρεθούμε μαζί σεξουαλικά, εξαιτίας της θεραπείας που έκανα. Είναι ένα πραγματικό θαύμα το οποίο δεν θα είχε συμβεί ποτέ. Τώρα όμως έχει αφήσει πίσω του μια κληρονομιά, για την οποία νιώθω ευγνώμων. Πέθανε χωρίς να μάθει ότι θα γίνει πατέρας, κάτι που νομίζω ότι θα τον έκανε να ενθουσιαστεί «.

Η Lizzy έκανε θεραπεία για Τραχηλική ενδοεπιθηλιακή νεοπλασία, η οποία σημαίνει ότι είχε προκαρκινικά κύτταρα, τα οποία αν δεν αντιμετωπίζονταν με θεραπεία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καρκίνο. Οι γιατροί πραγματοποίησαν εκτομή για να τα αφαιρέσουν.

Το ζευγάρι θεωρούσε ότι δεν θα είχε ευκαιρίες να αποκτήσει παιδί μετά από αυτή την διαδικασία.

» Ήταν μία δύσκολη διαδικασία, καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει τις λέξεις καρκίνος στον τράχηλο, αλλά έκανα την θεραπεία μου γρήγορα και μου είπαν ότι θα πράγματα θα γινόντουσαν φυσιολογικά μετά. Η σκέψη ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος δεν υπήρχε ποτέ μέσα στο μυαλό μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που περιμένω το παιδί του Grant, και θα μετακομίσω κοντά στην οικογένεια του, για να μπορούν όλοι να βλέπουν από κοντά το παιδί».

«Όταν είπα τα νέα στη μητέρα του, η στιγμή ήταν πολύ έντονα φορτισμένη. Της έδωσα το φάκελο με τον υπέρηχο σχεδόν 2 εβδομάδες μετά την κηδεία του. Κοιτούσε τη φωτογραφία χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς ήταν μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ήταν το παιδί του».

fghfghΤο αυτοκίνητο του Grant βρέθηκε στις 3:15 το πρωί, όπου είχε χτυπήσει ένα δέντρο.

» Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το ξεπεράσω, αν δεν είχα κάτι θετικό από όλο αυτό», είπε η Lizzy, η οποία περιμένει να γεννήσει στις 8 Απριλίου.

Η μητέρα του Grant δήλωσε ότι είναι χαρούμενη αλλά είναι παράξενο για εκείνη. » Ο Grant θα γινόταν εξαιρετικός πατέρας, αγαπούσε πολύ τα παιδιά».

Η Lizzy άκουσε για πρώτη φορά την καρδιά του μωρού την Τρίτη. Είχε ήδη χάσει ένα παιδί από αποβολή το 2009, το οποίο έχει θαφτεί κοντά στον Grant. Σκοπεύει να φτιάξει ένα κουτί αναμνήσεων για το μωρό της, ώστε να ξέρει μια μέρα ποιός ήταν ο πατέρας του.

Πηγή : http://www.mirror.co.uk/