Άκουσα τη γυναίκα μου να λέει ότι το σώμα μου είναι αποκρουστικό και δεν της αρέσω σαν άντρας. Να χωρίσω;

0

Άκουσα τη γυναίκα μου να λέει άθλια πράγματα για ‘μένα στη φίλη της και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, αν πρέπει να διαλύσω το γάμο μας.

Είμαι 39, εκείνη 36 και είμαστε μαζί 8 χρόνια. Έχουμε μαζί ένα γιό ο οποίος είναι 2 ετών.

Δεν έχουμε κάνει σεξ, από όταν γεννήθηκε ο γιός μας. Έχω προσπαθήσει να της μιλήσω γι αυτό, αλλά ισχυρίζεται ότι μετά τη γέννα έχασε τελείως τη διάθεση της. Δεν κάνουμε τίποτα μαζί σαν ζευγάρι. Βρίσκει πάντα δικαιολογίες, αλλά όταν μια φίλη της, της ζητήσει να βγούνε, θα παρατήσει τα πάντα για να βγεί.

Πριν από λίγες μέρες καθόταν στον κήπο και μιλούσε σε μια φίλη της. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό και μπορούσα να ακούσω, κάτι το οποίο προφανώς και δεν κατάλαβαν.

Η γυναίκα μου της είπε πράγματα για μένα τα οποία είναι ψέματα και άδικα. Της μίλησε για την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή μας, της είπε ότι της αρέσει το σεξ αλλά πως θεωρεί το σώμα μου αποκρουστικό και πως δεν κάνω τίποτα για εκείνη. Δεν είμαι κανένας κούκλος, αλλά είμαι εντάξει εμφανισιακά για την ηλικία μου. Άρχισε να της μιλάει για ένα «μανάρι» (έτσι τον είπε) στη δουλειά της, τον οποίο θεωρεί σέξι.

Αντί να με υπερασπιστεί η φίλη της, την ρώτησε απλά αν θα κάνει κάτι με εκείνον και αρχίσανε να γελάνε. Επίσης της είπε ότι σκοπεύαμε να αγοράσουμε καινούρια κρεβατοκάμαρα και πως ενώ της έλεγα τη γνώμη μου, εκείνη ήθελε να σκάσω γιατί δεν άντεχε να ακούει τη φωνή μου.

Να της μιλήσω για όλα αυτά, ή είναι πολύ αργά και πρέπει να αποδεχτώ ότι ο γάμος μου έχει πεθάνει;

Κώστας

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ