fbpx

Θέλω έναν άνθρωπο

| 11 Απριλίου 2017
ADVERTISEMENT

Τα πιο δύσκολα βράδια είναι αυτά που περισσεύουν, ανάμεσα στην ώρα που πάει το παιδί για ύπνο και στο ξημέρωμα.

Είναι η ώρα που μένεις μόνη με τις σκέψεις σου, η ώρα που κρίνεις πιο αυστηρά τον εαυτό σου. Η στιγμή που θα θελήσεις περισσότερο από ποτέ, τον άνθρωπό σου.

Από τη Τζένη Νικολάου για το Singleparent.gr


ADVERTISEMENT


Θέλω έναν άνθρωπο.
Έναν άνθρωπο ολόκληρο, όχι μισό.
Όχι με το ένα πόδι εκεί και το άλλο εδώ.

Θέλω έναν άνθρωπο.
Τα βράδια που κοιμάται το παιδί, να’ρχεται και να μου λέει πως όλα θα πάνε καλά. Με το σπίτι, τη δουλειά, με το χαμό, τον πανικό. Όλα θα γίνουν, όλα θα φτιάξουν, όλα θα’ ρθουν στη θέση τους. Με ένα φιλί και μια αγκαλιά.

Θέλω έναν άνθρωπο.
Να θέλει να δει μπάλα, να θέλω να δω Μπρούσκο. Να “μαλώνουμε” για το τηλε-κοντρόλ και να του λέω τάχα μου, πως γίνεται πάντα το δικό του. Να τον φροντίζω και να το χαίρεται. Να μιλάμε με τα μάτια. Να καταλαβαίνω τί θέλει να πει πριν να το πει. Nα νιώθω ότι δεν είναι καλά, πριν το αισθανθεί. Να παίρνουμε το αμάξι και να βγαίνουμε στην Εθνική 3 το πρωί. Χωρίς λόγο, χωρίς γιατί.


ADVERTISEMENT

Θέλω έναν άνθρωπο.
Να μυρίζω τον λαιμό του, να του φέρνω πρωϊνό στο κρεβάτι, να του λούζω τα μαλλιά, να χώνομαι στην αγκαλιά του, να χάνομαι στο κόσμο του. Έναν κόσμο γεμάτο όνειρα του δίλεπτου κι ας μην βγουν ποτέ αληθινά. Τόση ανάγκη έχω το “ψέμα”, πρώτη μου φορά.

Θέλω έναν άνθρωπο.
Να με πάρει τηλέφωνο μέσα στη μέρα, να ρωτήσει αν είμαι καλά. Να του στείλω μήνυμα στο facebook κάτι που είδα και να γελάσουμε. Να μου μαγειρεύει, να του μαγειρεύω, να πειραζόμαστε. Να περνάνε οι Κυριακές μας με εφημερίδα και καφέ και όποτε θέλει να απομονώνεται. Να έχει το χώρο του και εγώ τον δικό μου.

Θέλω έναν άνθρωπο που ό,τι λέει να το εννοεί.
Να μην παίζει μαζί μου, να ξέρει να φέρεται, να ξέρει που πατάει. Να γελάω με τη ψυχή μου και τα βράδια νυσταγμένη, να την ακουμπάω πάνω του, για να ξεκουραστεί. Ώρες, μέρες, μήνες.

Δεν με νοιάζει το “για πάντα”. Με νοιάζει το “για καλό”. Θέλω έναν άνθρωπο, να έρθει μόνο για καλό. Να φέρει την Ανάσταση στο σπίτι μου κι αντί για το σταυρό στη πόρτα, να “ευλογήσει” τη ζωή μου.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα.
Ψυχραιμία και υγεία σε όλο το κόσμο.

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ