fbpx

Χωρίσαμε μέσω της μητέρας της αλλά εγώ την αγαπώ. Τί να κάνω;

| 28 Σεπτεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Ειμαι μονογονεας με 2 παιδια.Πριν απο 3 1/2 χρονια μου γνωρισε μια συναδελφος μου την αδελφη της επισης χωρισμενη με 2 παιδια.Τα πηγαιναμε πολυ καλα. Διακοπες ολοι μαζι βολτες μεχρι που να μεινουμε ολοι μαζι σκεφτομασταν. Λογω του οτι ομως ο γιος μου εδωσε φετος πανελληνιες το αναβαλλαμε.

Το καλοκαιρι μετα απο τις διακοπες αποφασισε να παει στο χωριο της για να περασει τον 15Αυγουστο με τους δικους της και τα παιδια της. Οσο ηταν εκει μιλαγαμε τηλεφωνικως ολα καλα. Πηγε ομως στο χωριο και η αδελφη της με τον αντρα της που εγω δεν τον παω. Μαλωσαμε γιατι δεν ηθελα να ειναι εκει μαζι τους. Ενα απογευμα που μιλαγαμε αρπαξε η μανα της το κινητο και μου ειπε να μην ξαναενοχλησω την κορη τους. Απο τοτε δεν σηκωνει τηλέφωνα ουτε απανταει στα μηνύματά μου. Απο τοτε δεν εχουμε ξαναμιλησει.


ADVERTISEMENT

Μια μερα που πηρα τηλέφωνο για να πω χρονια πολλα στο παιδι της που γιορταζε το σηκωσε η μανα της και μου ειπε οτι ολα τελειωσαν και να βρω αλλη και κατι τετοια. Δεν θελω να παω στην δουλεια της να την βρω ουτε να δημιουργησω θεματα. Περιμενα ομως οταν κατεβηκε απο το χωριο της να βρεθουμε να μιλησουμε να ξεκαθαρισουμε αν θα ειμαστε μαζι η οχι.

Αυτη τη στιγμη εχουμε χωρισει μεσω της μανας της. Γενικα η οικογενεια της ηταν μητριαρχικη. Θελω να ξερετε οτι εγω δεν θελω να χωρισω. Απο τοτε που γυρισαν απο το χωριο η μανα της και ο πατερας της μενουν μαζι της. Ολος ο περιγυρος της ακομη και η αδελφη της που με παρακαλαγε να κανω κατι μαζι της, της λενε να με χωρισει και να μην μου μιλαει. Ο γιος της που βρεθηκαμε κατα τυχη μου ειπε οτι η μανα μου ολο κλαιει και στενοχωριεται. Ακομη και να με θελει δεν προκειται να γυρισει γιατι επηρεαζεται πολυ απο τους δικους της, παρα πολυ.

Απο τοτε που χωρισε με τον αντρα της οι δικοι της εχουν παρει πολλα δικαιωματα στην ζωη της κι αυτη δεν εχει το σθενος να τους απομακρυνει. Πιστευω οτι ειναι τελειωμενη ιστορια. Τι με συμβουλευετε να κανω;


ADVERTISEMENT

Μάκης

Αγαπητέ Μάκη,

Θα σου μιλήσω σαν γυναίκα και όχι σαν ειδικός γιατί δεν είμαι. Το έργο όμως το έχω δει πολλές φορές να παίζει στον φιλικό μου κύκλο και νομίζω έχω καταλάβει απόλυτα τί συμβαίνει.

“Δεν θέλω να χωρίσουμε” μας γράφεις. Ναι αλλά απ’ ότι φαίνεται εκείνη θέλει, αφού δεν επικοινωνεί και δεν δείχνει τη διάθεση να συναντηθείτε. Ήδη λοιπόν, δεν είστε μαζί. Η ιστορία σας όμως δεν είναι τελειωμένη, επειδή δεν θέλει επαφή. Η ιστορία σας είναι τελειωμένη, επειδή δεν βγαίνει στο τηλέφωνο να σου το πει και να υποστηρίξει την απόφασή της σαν ενήλικη και μάνα 2 παιδιών. Επειδή με έναν τέτοιο χαρακτήρα, άσπρη μέρα δεν θα δεις. Τί να τον κάνεις έναν άνθρωπο που κρύβεται πίσω απ’ τους γονείς και το τηλέφωνό του; Πώς θα συναποφασίζατε μέσα στη σχέση σας, αν η ίδια άκουγε την οικογένειά της και επέβαλλε τα θέλω τους, στο σπίτι σας ή αν κρυβόταν όποτε έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες της; Πόσο θα άντεχες να έχεις σχέση με τη κοπέλα αυτή αλλά ταυτόχρονα και με όλο της το σόι;

Έχουν μπλεχτεί πολλοί αγαπητέ μου και τους έμπλεξε εκείνη. Γιατί τα δικαιώματα τα δίνουμε, δεν μας τα παίρνουν. Όπως όταν έκανε σχέση μαζί σου, που δεν ρώτησε κανέναν. Όταν όμως ήταν να χωρίσετε, έβαλε τη μάνα της μπροστά. Τί να το κάνω εγώ που κλαίει; Στο Κωσταλέξι ζει και την έχουν αλυσοδεμένη; Συγγνώμη που μιλώ λίγο σκληρά, αλλά προσωπικά δεν το πιστεύω όλο αυτό το “δράμα”. Αν ήθελε να είστε μαζί, θα ήσασταν. Ακόμη κι αν είναι αδύναμος χαρακτήρας, στ’ αλήθεια, μια τέτοια γυναίκα λείπει απ τη ζωή σου ειδικά ενώ μεγαλώνεις μόνος σου παιδιά; Θα ήσουν ευτυχισμένος με έναν άνθρωπο χωρίς δική του βούληση, σε μια σχέση φτιαγμένη από επιλογές των άλλων; Δεν νομίζω Μάκη!

Το μόνο “κενό” που έχω στην όλη ιστορία, είναι τη δική σου αντίδραση σε ό,τι αφορά τον καυγά με την αδερφή της και τον γαμπρό της. Σε αυτό το σημείο δεν μας λες τί ειπώθηκε ή τί έγινε, γιατί αν φέρθηκες σαν τραμπούκος, λογικό οι γονείς της να ανησυχήσουν και η ίδια να απομακρυνθεί. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα έπρεπε να βγει η ίδια να σε αντιμετωπίσει και να ξεκαθαρίσει τί θέλει από σένα.

Γι’ αυτό θα σε συμβούλευα, να απομακρυνθείς. Όχι μόνο για λόγους αξιοπρέπειας, αλλά κυρίως για το καλό της ψυχικής σου υγείας και των παιδιών σου. Όποιος σε θέλει είναι μαζί σου. Όποιος δεν σε θέλει, βρίσκει χίλιους λόγους να μην είναι. Ο τρόπος που φερόμαστε στο τέλος μια σχέσης, δείχνει το χαρακτήρα μας, κι εκείνη στον έδειξε και με το παραπάνω.

Όταν οι άλλοι περνούν τη κόκκινη γραμμή, εμείς οφείλουμε να τη “τραβάμε”.

Καλή τύχη!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...