fbpx

Βάφω τα μαλλιά μου από 14 ετών. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ!

| 25 Οκτωβρίου 2017
ADVERTISEMENT

Θυμάμαι πήγαινα Β’ γυμνασίου, όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα βάψω τα μαλλιά μου. “Από τώρα θα βάψεις τα μαλλιά σου; Τί θα πει ο πατέρας σου;” φώναζε η μάνα μου. Βασικά δεν θυμάμαι καν τί έλεγε ο πατέρας μου.

Θυμάμαι μόνο ότι κυκλοφορούσαμε με σακκίδια που επάνω τους γράφαμε με μπλάνκο τα συγκροτήματα που ακούγαμε και τα ονόματα των πρώτων μας ερώτων, στα γουόκμαν μας επαιζαν “Σπυριδούλα” και “Τρύπες” και η μεγάλη μας “επανάσταση” ήταν να βάφουμε τα μαλλιά μας και να ξυρίζουμε τα πόδια μας. Ετσι μια μέρα έσκασα μύτη στο σπίτι με μαλλί μαύρο μπλε και ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει συγκοπή (αυτό το θυμάμαι).

Συνήθως λένε ότι είναι καλύτερα να βάφεις τα μαλλια σου όσο πιο μεγαλη γίνεται ώστε -δήθεν-να μην τα ταλαιπωρείς. Εγώ δεν συμφωνώ. Πιστεύω ότι εξαρτάται από το μαλλί και κυρίως από τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις.


ADVERTISEMENT

Για παράδειγμα εμένα η βαφή , όχι μόνο δεν μου έκανε κακό, αλλά με βοήθησε πολύ καθώς τα μαλλιά μου σταμάτησαν να φριζάρουν και να λαδώνουν εύκολα χωρίς να σταματήσουν να είναι ενυδατωμένα, γιατί επέλεξα τα κατάλληλα προϊόντα.

Κάθε τρίχα-βαμμένη ή άβαφη-χρειάζεται περιποίηση. Αν δεν βάζεις ούτε μάσκες, ούτε κρέμες ούτε τα κατάλληλα σαμπουάν, λογικό είναι να έχεις θέμα με τα μαλλιά σου. Δεν έχει σημασία αν τα βάφεις από τα 14 ή τα 54 αλλά πώς τα βάφεις. Επίσης παίζει ρόλο να διατηρείς μια σταθερότητα στις επιλογές σου και να μην δοκιμάζεις συνέχεια πολλές διαφορετικες μάρκες.

Στην αρχή είναι λογικό να πειραματίζεσαι, όταν όμως βρεις αυτή που σου ταιριάζει και σου δίνει το χρώμα που θες ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα μαλλιά σου, δεν έχει νόημα να την αλλάξεις. Γι’ αυτό και εγώ κατέληξα στις βαφές του Schwarzkopf από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα, που χρησιμοποιώ την Keratin Color.


ADVERTISEMENT

Ο λόγος που τη χρησιμοποιώ είναι ότι πρόκειται για τη 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη, που δίνει όγκο και λάμψη στα μαλλιά, τα προστατεύει και τα ενυδατώνει, ενώ καλύπτει 100% τα λευκά. Γι’ αυτό πολλοί μου λένε “Καλά με τόσες βαφές που κάνεις από τόσο μικρή, πώς γίνεται και είναι ακόμα γερά τα μαλλιά σου;”. Γίνεται. Γιατί έχω βρει τη Keratin Color που μου ταιριάζει απόλυτα ενώ δεν ξεχνώ να βάζω μάσκα μαλλιών σε κάθε λούσιμο και κάθε μέρα λαδάκι στις άκρες, μη σου πω και δυο φορές τη μέρα.

Τέλος, μην ξεχνάς ότι ο διαγωνισμός Keratin Color πήρε παράταση μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Φωτογράφισε ό,τι χρωματίζει τη μέρα σου, ανέβασέ το δημόσια στο προφίλ σου στο facebook ή στο Instagram με hashtag #ColorYourMoments και κέρδισε βαφές Keratin Color για έναν ολόκληρο χρόνο καθώς και μια σούπερ φωτογράφιση από τη Ρούλα Ρέβη όπου θα περάσουμε όλες υπέροχα.

Γιατί φυσικά και θα είμαστε και εμείς εκεί!


Σύνταξη-Επιμέλεια-photo credit: Κυριακή Χαριτάκη
©Singleparent.gr copyright | All rights reserved

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...