fbpx

Τον έπιασα να με απατά, του έδωσα δεύτερη ευκαιρία και αυτός με μπλόκαρε από το facebook

| 25 Ιουλίου 2017
ADVERTISEMENT

Είμαι παντρεμένη 15 χρόνια και έχω δυο παιδιά.Μετά από μια κρίση απιστίας από μέρους του συζύγου το 2013 αποφασίσαμε να δώσουμε 2η ευκαιρία στη σχέση μας. Πρακτικά όμως δεν είδα ουσιαστικό ενδιαφέρον από το σύζυγο. Μετακόμισε στον καναπέ λόγω στρες, είναι άνεργος αν και τα τελευταία 2 χρόνια έχει δουλέψει περιστασιακά.

Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο και με το πρόσχημα της ανάπτυξης γνωριμιών πέρασε από 1200 φίλους στο faceboοk εκ των οποίων 700 είναι γυναίκες άγνωστες εντός και εκτός της χώρας. Οταν το συζήτησα μαζί του μου είπε ότι χρειάζεται γνωριμίες για τη δουλειά του.


ADVERTISEMENT

Του είπα ότι δείχνει να ψάχνεται και μόλις του είπα ότι από τη στιγμή που τα πράγματα δεν είναι καλά μεταξύ μας αυτή η κίνηση με τους φίλους, μου δείχνει ότι θέλει διπλή ζωή, μου είπε ότι θα σβήσει 50 και με μπλοκάρισε από φίλη.

Του είπα να διαλέξει τις άγνωστες όμορφες του facebook ή εμένα.
Και αφού με μπλόκαρε και έσβησε όπως είπε τις 50 μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί κλπ.

Δεν τον βολεύει να χωρίσει γιατί εργάζομαι αυτός όχι και θα πρέπει να φύγει και από το σπίτι. Παρακαλώ δώστε μου τη γνώμη σας.

Ράνια


ADVERTISEMENT

Αγαπητή Ράνια,

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι όταν τα κάνουμε, να βάζουμε στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά, ώστε να παίρνουμε τη καλύτερη ,για εμάς, απόφαση. Κάτι επίσης σημαντικό είναι να έχουν και οι δύο πλευρές τη διάθεση για… “ζύγισμα” και κυρίως οι λόγοι που το κάνουν, να είναι οι σωστοί.

Γιατί η δεύτερη ευκαιρία εύκολα γίνεται τρίτη, τέταρτη και εκατοστή με αποτέλεσμα ο ένας να κάνει τη ζωή του και ο άλλος να κάνει χαρακίρι. Ό,τι δηλαδή γίνεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι σου.

Εσύ αποφάσισες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία για να σώσεις το γάμο σου ή/και γιατί αγαπούσες τον άντρα σου και εκείνος αποφάσισε να τη πάρει, για να παρατείνει το ξενομπήχτινγκ (σόρρυ).

Ο άνθρωπος που έχει πραγματικά μετανιώσει για το λάθος του, κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να νιώσει ο/η σύντροφός του ασφαλής. Κι αυτό όχι για λίγο, αλλά για πάντα. Αλλιώς είναι θέμα χρόνου να το ξανακάνει.

Όπως τα περιγράφεις, ο άντρας σου δεν έχει δείξει απολύτως καμία διάθεση να αξιοποιήσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία και να ξαναφτιάξει τα πράγματα μεταξύ σας. Διότι αντί να απομακρύνει τις “θαυμάστριες” και να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής, αποφάσισε να σε κάνει block για να μην βλέπεις.

Νομίζω μόνη σου δίνεις την απάντηση. Ο λόγος που δεν φεύγει είναι καθαρά οικονομικός. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένουμε από τους άλλους να μας αδειάσουν τη γωνιά. Μια χαρά την αδειάζουμε και μόνοι μας.

Το να φεύγεις πρώτος από κάπου που δεν κάνουν τίποτα να σε κρατήσουν, λέγεται αξιοπρέπεια. Το να μην αφήνεις κανέναν να κοιμάται στον καναπέ ΣΟΥ και να τρώει τα λεφτά ΣΟΥ, λέγεται εξυπνάδα.

Βάλε τη μπρος και φύγε. Και πολύ άργησες.
Στο καλό!

Κυριακή Χαριτάκη

Υστερόγραφο 1: Πρώτη εγώ είμαι υπέρ του να σώζονται οι σχέσεις. Αλλά οι σχέσεις όπου προσπαθούν και οι δύο σύντροφοι. Όχι ο ένας.

Υστερόγραφο 2: Αντί να τον βολεύεις οικονομικά, πάρε τα λεφτά και πήγαινε διακοπές . Πρώτα με τα παιδιά και ύστερα μόνη σου ή με φίλες. Καλύτερα να στα φάει ο Χοσέ ο μπάρμαν απ’ τη Μύκονο παρά ο Βαγγέλης o μεσίτης από το Παγκράτι. Και μαυρισμένη θα γυρίσεις και “χορτασμένη”. Αν με εννοείς… 😉

Υστερόγραφο 3: “Τον άντρα σου κεράτωνε και μάγια μην του κάνεις” έλεγε η γιαγιά μου η Σμυρνιά. Όταν λοιπόν γυρίσεις απ’ τις διακοπές με το καλό, κάνε ένα προφίλ στο facebook και ξεκίνα τα ίδια,  δείχνοντας φανερά ό,τι κάτι κρύβεις. Κι αν σε ρωτήσει τί κάνεις εκεί, πες του “εσένα θέλω μόνο αλλά δεν έχω χρόνο” ala Σταμάτης Γονίδης. Και μπλόκαρέ τον. Να δούμε μετά τί θα διαλέξει: Μάγια ή κέρατο; :p

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...