Το πρώτο κοινωνικό δίκτυο ειδικά για μονογονείς, είναι εδώ. Έλα στη παρέα!

0

UntitledΟ άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί του μόνος, δεν έχει πάντα τη δυνατότητα να βγει ή το θάρρος να πεί αυτά που νιώθει. Να βρεί ανθρώπους σαν εκείνον, να μιλήσει και να τον καταλάβουν. Άλλες φορές έχει τη δυνατότητα αλλά έχει πάψει να ελπίζει. Ρίχνει όλο του το βάρος στο παιδί και ξεχνάει τον γονιό. Τον βάζει στην άκρη από φόβο μην ξαναπληγωθεί. Μα μια κακή επιλογή, δεν καθορίζει μια ζωή!

Πολύ καιρό τώρα μας ρωτούσατε αν θα φτιάξουμε ένα φόρουμ, ένα μέρος όπου θα μπορούσατε να γνωριστείτε και να μιλήσετε πιο ελεύθερα. Κι αυτό το μέρος βρέθηκε. Σκίσαμε το ενοικιαστήριο, βάλαμε χαλιά και όνομα στο κουδούνι της εξώπορτας και φτιάξαμε το Social.singleparent.gr, το αδερφάκι του Singleparent.gr και το πρώτο κοινωνικό δίκτυο στην Ελλάδα, ειδικά για μονογονείς!

Μέσα σε αυτή τη νέα κοινότητα, θα βρείτε φόρουμ για να μπορείτε να συζητάτε και να γνωρίζεστε καθώς και χρονολόγιο για να γράφετε ό,τι θέλετε και παράλληλα να βλέπετε ποιοί μπαίνουν, ποιοί βγαίνουν, ποιοί γίνονται μέλη και τί κάνουν εκείνη τη στιγμή. Θα μπορείτε να προσθέτετε φίλους, να ανταλλάσσετε προσωπικά μηνύματα, να γίνεστε μέλη σε ομάδες ή να δημιουργείτε τη δική σας ομάδα και να γνωρίζετε μονογονείς απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως στο Social.singleparent.gr θα μπορείτε να βοηθάτε και να στηρίζετε πιο ενεργά ο ένας τον άλλον και να λέτε ό,τι θέλετε, ό,τι σκέφτεστε και αισθάνεστε εντελώς ελεύθερα, εντελώς ανώνυμα. Χωρίς να διστάζετε ή να φοβάστε. Η μονογονεϊκή ζωή θέλει δύο πράγματα: Τόλμη και συντροφιά. Την πρώτη την έχουμε. Καιρός να βρούμε και τη δεύτερη!

Καλωσορίσατε στο πρώτο κοινωνικό δίκτυο ειδικά για μονογονείς, που μας κάνει όλους ένα!

Χρήσιμες πληροφορίες
Οδηγίες για το πώς να φτιάξεις το προφίλ σου, ΕΔΩ
Κανόνες και όροι χρήσης, ΕΔΩ.
Για απορίες: social@singleparent.gr
Οι admin μας: malena, Κυριακή, mary