fbpx

Σκοπός σε αυτή τη ζωή είναι να είσαι αληθινή. Όπως ακριβώς και το πορτραίτο σου!

| 1 Δεκεμβρίου 2017
ADVERTISEMENT

Πρίν λίγες μέρες βρεθήκαμε στο στούντιο της Ρούλας Ρέβη και μαζί με τις 15 νικήτριες του διαγωνισμού #coloryourmoments, βρεθήκαμε μπροστά από τον μαγικό φακό της. Όχι μόνο για να φωτογραφηθούμε, αλλά περισσότερο για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να τον δούμε με άλλα μάτια και με άλλα μάτια να δούμε και τις γυναίκες δίπλα μας. Γυναίκες που δεν διαφέρουν σε τίποτα από εμάς, που περνάνε τα ίδια με εμάς, που σηκώνονται από το χάραμα για να τα προλάβουν όλα όπως εμείς. Που ξεχνάνε καμιά φορά να φροντίσουν τον εαυτό τους, αλλά δεν ξεχνούν να χαμογελούν.

roula


ADVERTISEMENT

Βρεθήκαμε λοιπόν πρίν λίγες μέρες στο στούντιο παρέα με τη Ρούλα, όπου μας περίμενε ένα super team από έμπειρους μακιγιέρ και κομμωτές, έτοιμοι να αναδείξουν τα αληθινά μας χαρακτηριστικά. Και όταν λέω αληθινά, εννοώ αυτά με τα οποία γεννηθήκαμε και όχι αυτά που θα θέλαμε να έχουμε και προσθέτουμε ή αφαιρούμε στο photoshop.
DSC0629
DSC0229

Εδώ δεν υπήρχε καθόλου photoshop, υπήρχε μόνο αλήθεια. Η αλήθεια κάθε νικήτριας, η αλήθεια της αγκαλιάς, του γέλιου, των αστείων και των πειραγμάτων που ακούγονταν δυνατά στο χώρο αλλά και η αλήθεια της αντάμωσης. Είναι συγκινητικό ο άνθρωπος που σε ακολουθεί στο facebook, που σχολιάζει τις αναρτήσεις σου, που αλληλεπιδρά μαζί σου, να στέκεται ολοζώντανος μπροστά σου, να ανταμώνετε και να μην διαφέρει σε τίποτα από αυτό που γνώριζες διαδικτυακά. Και είσαι ένα κλίκ παραπάνω χαρούμενη γιατί ο άνθρωπος αυτός, έτυχε να κερδίσει και νιώθεις τεράστια χαρά που έγινες απλά η αφορμή.


ADVERTISEMENT

Η Ρούλα Ρέβη, η Μυρτώ Κάζη, η Νατάσα Μπερέκου εγώ και οι 15 νικήτριες του διαγωνισμού #coloryourmoments, φωτογραφηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, μιλήσαμε για την εμπειρία μας ενώ μερικές μέρες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά στην έκθεση φωτογραφίας όπου είδαμε τα πορτραίτα μας και γνωρίσαμε τους εαυτούς μας από την αρχή.

keratin_color

Δεν θέλω να πω τα τυπικά καλά λόγια ότι περάσαμε σούπερ κι αυτό φάνηκε στον κόσμο και να ευλογήσω τα γένια μας. Όταν περνάς πραγματικά καλά, όταν ευχαριστιέσαι κάτι, η εικόνα μιλά από μόνη της. Και στη περίπτωσή μας, μίλησε. Σκοπός σε αυτή τη ζωή εξάλλου, είναι να είμαστε αληθινοί, όπως ακριβώς και τα πορτραίτα μας. Χωρίς ρετούς, χωρίς photoshop, χωρίς καμία παρέμβαση ή υπερβολή.

image

Γελάσαμε πολύ, διασκεδάσαμε πολύ, δημιουργήσαμε ακόμη πιο πολύ και μάθαμε πως στο τέλος, αυτό που κερδίζει πάντα είναι η αγάπη για σένα, για τον ίδιο σου τον εαυτό. Όπως οι 16 νικήτριες του διαγωνισμού που δεν δίστασαν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους με το πλέον αγαπημένο hashtag #coloryourmoments, να κερδίσουν μια φωτογράφιση από τη Ρούλα Ρέβη καθώς και βαφές Keratin Color για ένα χρόνο , να βάλουν χρώμα στη καθημερινότητά τους και να γνωρίσουν τον εαυτό τους από την αρχή.

Κι όπως λέω και στο βίντεο “Μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου. Μόνο έτσι θα μπορούν να σε φροντίζουν και οι άλλοι”.

*Ευχαριστώ όλους ,όπως επίσης και την εταιρία Henkel, για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. Τα καλύτερα δεν έρχονται. Είναι ήδη εδώ! 😉

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...