fbpx

Πάει ο παλιός ο ψόφος, ας γιορτάσουμε παιδιά!

| 29 Δεκεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

fullsizerender-892016, η χρονιά ρουφήχτρα. “Ρούφηξε” τα πάντα. Τον πατέρα μου, τον ύπνο μου, την αφέλειά μου, την υπομονή μου, τα εύκολά μου “ναι”, το στομάχι μου που τους θυμάται όλους.

Αυτή η χρονιά όμως, που όλοι τη βρίζουμε, μπορώ να πω ό,τι με άλλαξε προς το καλύτερο αφού με έκανε να καταλάβω πως είναι καλύτερα να σε θυμούνται σαν κ@ριόλα παρά σαν χάπατο!

Από τη Κυριακή Χαριτάκη


ADVERTISEMENT

Βρες με στο facebook

[divider]

xroniaΓια να μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν, το 2016, μου έφερε πολλά καλά. Καλύτερη σχέση με το γιο μου. Ένα καινούριο σπίτι. Νέους φίλους, νέες παρέες. Περισσότερα και πιο δημιουργικά πράγματα στο Singleparent.gr. Μια πιστή βοηθό και φίλη. Παλιούς συνεργάτες που στάθηκαν και φέτος δίπλα μου αλλά και καινούριους, άξιους συνεργάτες, πρόθυμους να στηρίξουν όλο αυτό που φτιάξαμε μαζί.

Όλους εσάς που είστε εδώ από τη πρώτη μέρα λειτουργίας της σελίδας αλλά και καινούριους μονογονείς που μας εμπιστεύονται και μοιράζονται καθημερινά τη ζωή τους, μαζί μας. Σημαίνει πολλά για’ μένα αυτό και σας ευχαριστώ!

synergasiaΚαι επειδή εκτός απ’ το ευχαριστώ υπάρχει και η συγγνώμη, θέλω να τη ζητήσω από όσους άθελά μου πόνεσα ή αδίκησα. Όσο για εκείνους που και με αδίκησαν και προσπάθησαν να με βλάψουν, δεν έχω κάτι να πω. Ας τους κρίνει η ζωή, εγώ είμαι πολύ “μικρή” για να το κάνω. Να΄ναι καλά αλλά μακριά από’ μένα.


ADVERTISEMENT

Εύχομαι σε όλους, το 2017 να πάρει κάθε τί κακό και να φέρει υγεία, γέλιο, μικρό καλάθι, και σ’ εμένα ειδικά, την ησυχία μου. Όσο για τον παλιό το ψόφο χρόνο, ένας είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρει: Ο αγύριστος! :p

Καλή τρελή χρονιά κι άλλο ’16 μη μας βρει! 

Υστερόγραφο: Όταν δίνεις με τη καρδιά σου χωρίς αντάλλαγμα, η ζωή με έναν… “μαγικό” τρόπο, στο επιστρέφει διπλό. Κι εμένα μου το επέστρεψε. Πολύ σύντομα θα μάθετε τί! 🙂

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...