fbpx

Με απατούσε και είπε ότι δεν ξέρει πώς βρέθηκε στις φωτογραφίες με άλλη. Απειλεί να με σκοτώσει και να μου πάρει το παιδί

| 18 Σεπτεμβρίου 2017
ADVERTISEMENT

Έχω μια κόρη 2 χρονων. Πριν λίγους μήνες ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου είχε γκομενα εδώ και 6 μηνες.

Είδα τυχαία τα μηνύματα στο κινητο, του τα έδειξα, μου είπε ότι δε τα στέλνει αυτός, αλλά ένας φίλος του. Βρήκα στα άλμπουμ του κινητού φωτογραφίες με αυτήν να φιλιουνται, μου είπε ότι δεν έχει ιδέα πως βρέθηκαν.


ADVERTISEMENT

Οταν του είπα ότι θα πάρω το παιδι και θα φύγω, μου είπε ότι να φύγω χωρίς το παιδι και αν το κάνω θα πει ότι τους εγκατελειψα!

Αυτός έχει χρήματα, εγώ δεν έχω ούτε ευρω για δικηγόρο. Δεν έχω που να παω, οι γονείς μου άνεργοι… Ουτε να χωρίσω θέλουν, να κατσω στον άντρα μου, λένε, ότι όλοι οι άντρες απατανε και να μη χαλάσω το σπίτι μου!

Ολη μέρα φωνάζει ότι θα πάρει το όπλο, ότι θα μου πατήσει καμία σφαλιάρα να συνέλθω, γιατί του γκρινιάζω… Του γκρινιάζω γιατί δε με εκτιμάει… Τον άκουσα να μιλάει με τη πεθερα μου, ότι αν φύγω θα πουν ότι τους άφησα και θα πουν ότι ειχα γκομενο για να μου πάρουν το παιδι…


ADVERTISEMENT

Δεν ξέρω τι να κάνω Δεν εχω που να παω αν φυγω.

Ελένη


Ωραία μου Ελένη,

Αυτό που όταν τον πιάνεις τον άλλον να καυλαντίζει αριστερά δεξιά  κι αντί να το παραδεχτεί, τα κάνει όλα μαγική εικόνα (δεν είδες αυτό που είδες- ένα ρακούν μπήκε στον υπολογιστή μου και έστελνε μηνύματα-δεν ξέρω πως βρέθηκα στις φωτογραφίες να φιλάω μια άλλη, τους κερατάδες είδες τί σου κάνει το photoshop σήμερα;) δεν το κατάλαβα ποτέ. Αυτό που έχω παρατηρήσει και από άλλα γράμματα αναγνωστών, είναι πως στη πρώτη δυσκολία-ειδικά οι άντρες-απειλούν πως θα σου πάρουν το παιδί λες και το έκαναν μόνοι τους, και με μοναδικό σκοπό να σε κάνουν να μείνεις στο…χαρέμι, διότι σπίτι αυτό δεν λέγεται αγαπητή. Κάποιοι βλέπεις ανοίγουν σπίτια και κάποιοι άλλοι χαρέμια. Καλά για τους γονείς σου δεν έχω λόγια αλλά δεν έχει και σημασία, το θέμα είναι εσύ τί κάνεις.

Καταρχάς υπάρχει η δωρεάν νομική βοήθεια. Μπορείς να δεις λεπτομέρειες εδώ https://singleparent.gr/lista-epidomaton να σου ορίσει το κράτος δικηγόρο και να ξεκινήσεις τη διαδικασία εφόσον θες να φύγεις. Σχετικά με την εγκατάλειψη εξωσυζυγικής στέγης έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια όπως τότε που σε έπιαναν να κερατώνεις και σε πήγαιναν στο τμήμα με τα σεντόνια. Κι αυτό έχει καταργηθεί.

Αν θες ωστόσο να είσαι καλυμμένη 100%, ο/η δικηγόρος που θα σου ορίσει το κράτος ή όποιος/α επιλέξεις, μπορεί να στείλει εξώδικο με το οποίο να τον ενημερώνεις για την αποχώρησή σου από το σπίτι μαζί με το ανήλικο τέκνο, επικαλούμενη επιπλέον το όπλο και τις απειλές κατά ζωής.

Προσωπικά θα σου πρότεινα γι αυτές τις απειλές, και πρίν από όλα τα παραπάνω, να κάνεις μήνυση στην Αστυνομία.

Όσο για το παιδί, δεν σου το παίρνουν παρά μόνο αν αποδείξουν είτε ότι το κακοποιείς ή ότι παίρνεις ναρκωτικά ή ότι είσαι ιερόδουλη, πρέπει δηλαδή να συντρέχει πολύ σπουδαίος λόγος για να συμβεί αυτό. Άλλο τί λέει ο καθένας για να εκφοβίσει και άλλο τί λέει ο νόμος.

Αν δεν έχεις που να μείνεις, μια κάποια λύση θα ήταν ο ξενώνας. Μπορείς να δεις όλες τις δομές με τις οποίες μπορείς να επικοινωνήσεις για φιλοξενία, εδώ https://singleparent.gr/katalogoi-voitheias

Σου εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη!

Κυριακή Χαριτάκη

Υ.γ. Αυτό που σε κερατώνουν και έχουν και άποψη από πάνω, με ξεπερνά…

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...