fbpx

Έλα στα πρώτα γενέθλια του Singleparent.gr, κάνε φίλους και άλλαξε τη ζωή σου!

| 21 Αυγούστου 2014
ADVERTISEMENT

Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε ένας χρόνος. Ξεκινήσαμε πέρσι τέτοια εποχή, κάπως φοβισμένοι και διστακτικοί για το τί θα συναντούσαμε προβάλλοντας ένα θέμα ακόμη “ταμπού” και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο μας αγκαλιάσατε αλλά  ήμασταν και σε θέση να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους μονογονείς να βρούν λύση στα προβλήματά τους και το πιο σημαντικό; Να μην αισθάνονται μόνοι.

Κι επειδή μονογονέας σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για επαφή και συντροφικότητα, θέλοντας να σε ευχαριστήσω προσωπικά για τη στήριξη και την αγάπη σου όλο αυτό τον υπέροχο χρόνο που πέρασα μαζί σου, σε προσκαλώ στα πρώτα γενέθλια του Singleparent.gr που θα γίνουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20.00 μ.μ. στο Obi Cafe Bar, Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας.


ADVERTISEMENT

Σημ: Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση για εκείνη την ημέρα. Κάθε παρευρισκόμενος θα πληρώσει μόνο ό,τι καταναλώσει.

Σε περίπτωση που έρθεις, θα μας διευκολύνεις πολύ αν πατήσεις “Join” εδώ γιατί έτσι θα μπορέσουμε να υπολογίσουμε τα άτομα. Εννοείται ότι εκτός απ’ τη καλή σου διάθεση, μπορείς να φέρεις μαζί σου και όποιον άλλον θες! Αν δεν θέλεις να δηλώσεις δημόσια συμμετοχή, μπορείς να μας ενημερώσεις με email στο info@singleparent.gr κι εμείς δεν θα το πούμε σε κανέναν!


ADVERTISEMENT

Αν κάποιοι μένετε εκτός Αθηνών αλλά σχετικά κοντά (π.χ. 3-4 ώρες) και μαζευτείτε 20-25 άτομα, μπορούμε να βρούμε μια εταιρία ενοικίασης πούλμαν, να σας γίνει και μια καλή τιμή. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό, info@singleparent.gr μου το λέτε και το κανονίζουμε!

Σε περιμένω στα πρώτα γενέθλια του Singleparent.gr για να γνωριστούμε, να τα πούμε, να γιορτάσουμε, να γνωρίσεις ανθρώπους σαν εσένα και πού ξέρεις; Μπορεί αυτή η συνάντηση να σου αλλάξει τη ζωή!

Σημαντικό: Κάθε ανακοίνωση είτε γι΄αυτό το πάρτυ είτε για οποιοδήποτε άλλο διοργανώσουμε στο μέλλον, θα γίνεται από εμάς μέσω της σελίδας μας στο facebook ή/και μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ. Οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιηθεί την ίδια ή άλλη ημέρα σε οποιαδήποτε πόλη, να ξέρετε ότι δεν είναι διοργανωμένη από εμάς και δεν έχει καμία σχέση με το Singleparent.gr και τους ανθρώπους του. Σε περίπτωση δε που αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε διότι πρόκειται για εκμετάλλευση ονόματος και θα πρέπει να κινηθούμε ανάλογα. Κατά τα άλλα, σας περιμένω στο γνωστό σημείο τη γνωστή ώρα!

Οδηγίες:  Το Obi Cafe Bar βρίσκεται πίσω από τη Πλατεία Κλαυθμώνος, 10 λεπτά από τη στάση μετρό “Πανεπιστήμιο”.
Αν έρθεις με μετρό θα κατέβεις στη στάση “Πανεπιστήμιο” στην έξοδο “Κοραή”.Βγαίνεις, βλέπεις τα Starbucks στο αριστερό σου χέρι και μπροστά σου τη Σταδίου και τη Πλ. Κλαυθμώνος. Διασχίζεις ευθεία τη Πλ. Κλαυθμώνος, βλέπεις έναν πεζόδρομο αυτή είναι η Σκουλενίου. Μπαίνεις μέσα στον πεζόδρομο και έφτασες! 

Αν έρθεις με αυτοκίνητο το Πάρκινγκ  της Πλατείας Κλαυθμώνος στη Δραγατσανίου, θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6 το επόμενο πρωί της Κυριακής όπως μας είπε και ο ιδιοκτήτης του με τον οποίο μιλήσαμε και ενημερώσαμε. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα τους, εδώ .

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα έρθεις μπορείς να δείς αναλυτικά στη σελίδα του Obi Cafe Bar στο facebookεδώ αλλά και στο χάρτη που ακολουθεί. Αν έχεις απορίες, info@singleparent.gr .

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...