fbpx

Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη…χήρα!

| 1 Νοεμβρίου 2013
ADVERTISEMENT

Έχουμε και λέμε χήρα ετών 38 , μονογονέας. Τι πιο φυσικό να θέλω να ξανά ξεκινήσω την ζωή μου. Οπότε πρέπει να ανασκουμπωθώ και να αρχίσω να βγαίνω αν θέλω να γνωρίσω κόσμο και να προχωρήσω σε μια νέα σχέση.

Γενικά όμως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και την πολύ σκέψη πάνω σε θέματα σχέσεων. Και εκτός  όλων των άλλων είμαι άνθρωπος ανυπόμονος και λίγο των άκρων. Κοινώς τα θέλω όλα τώρα. Ναι αλλά πλέον δεν πάει έτσι.


ADVERTISEMENT

Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση αλλά πως ακριβώς γίνεται αυτό; Υπάρχει ένα παιδί που δυστυχώς για μένα δεν έχω καμία βοήθεια από κανέναν και μπορώ μόνο ελάχιστες φορές  – αφού προηγηθεί πρώτα μια σύσκεψη υψηλού επιπέδου – να το αφήσω. Αν εγώ δεν μπορώ να βγω μόνη πως θα γίνει δηλαδή να ξανά ξεκινήσω; Ιδού το πρώτο πρόβλημα…

Δεύτερο πρόβλημα . Άντε και κατάφερα και όλα πήγαν καλά και βρήκα και έναν άνθρωπο ενδιαφέρον. Μετά τι κάνεις; Αρχίζουμε και κυκλοφορούμε όλοι μαζί;

Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται γιατί δεν νομίζω ο άλλος να έχει καμία διάθεση να αποκτήσει με το καλημέρα και ένα παιδί – αν θέλει βέβαια γενικώς να αποκτήσει έτοιμο παιδί ( τον βγάζω όμως από πολλά έξοδα ας το σκεφτεί). Και το σπουδαιότερο δεν μπορώ να γνωρίζω στο παιδί τον οποιοδήποτε! Γιατί ως γνωστόν οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται. Άρα αυτή η γνωριμία θα είναι με κάποιον που αξίζει και που ίσως θα έχει ένα μέλλον η σχέση μας.


ADVERTISEMENT

Αφού είδαμε το πρακτικό κομμάτι  του ζητήματος ας δούμε και το κομμάτι της μαμάς.

Τι θέλει τώρα η μαμά; Έναν άνθρωπο για να περνάμε όμορφα μαζί και να  μοιραζόμαστε σκέψεις, όνειρα ,προβλήματα . Έναν άνθρωπο που να μπορώ να ακουμπήσω. Δεν προσδοκώ σε κάποιον για να μου λύσει τα προβλήματα – αν υπάρχει κάποιος παρακαλώ ας περάσει μια βόλτα – και σίγουρα δεν είμαι στην  φάση της ξεπέτας.

Όπως λέει και μια φίλη αυτό που θέλω τώρα είναι έναν συνεργάτη για μια κοινή πορεία. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το βρω αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω  – εγώ έχω την διάθεση .Ελπίζω και αυτός που θα βρεθεί να έχει την ίδια διάθεση με μένα. Και γιατί όχι να ξανά ερωτευτώ και να ξανά αγαπήσω και ακόμα πιο πέρα να δημιουργήσω μια νέα οικογένεια.

Και όπως λέω εγώ λίγο παραφρασμένα όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη χήρα.

Ετικέτες

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ