fbpx

Ναι ρε, ψάχνω να ξαναπαντρευτώ, έχεις πρόβλημα;

| 21 Νοεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Με λένε Ειρήνη και είμαι πρόσφατα διαζευγμένη με ένα παιδάκι 7 ετών. Ο μπαμπάς του το βλέπει και είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις του όπως είμαι και εγώ, δεν έχουμε προβλήματα. Το παιδί μου γερό να είναι, είναι καλά, στα μαθήματά του τα πάει θαυμάσια και έχουμε πολύ καλή σχέση. Αυτό που μου λείπει όμως δεν μπορεί να μου το δώσει κανείς. Έναν σύντροφο.

Διαβάζω πολλές κοπέλες στη θέση μου ή χήρες, που λένε “Σιγά μην ξαναπαντρευτώ, χαζή είμαι;” ή “Τί να τον κάνεις τον γάμο;” ή “Ίδιο λάθος δεν το ξανακάνω”. Και είμαι σίγουρη ότι πολλές μέσα τους λαχταρούν μια συντροφιά και ό,τι λένε, είναι επειδή είναι της μόδας να μη δένεσαι και να μην παντρεύεσαι.  Για να φανούν υπεράνω.

Έγινε η δέσμευση κριτήριο και λόγος να σε θεωρούν αναχρονιστικό και παλιομοδίτη. Εγώ όμως δεν ντρέπομαι να το πω: Ναι ρε, ψάχνω να ξαναπαντρευτώ! Όχι για τον γάμο, όχι για τη τελετή. Για το δέσιμο, για την αγάπη, για τη γιορτή.


ADVERTISEMENT

Ναι ρε, ψάχνω έναν σύντροφο. Να μου λέει αν πέτυχα το κέικ και τί να κάνω με τον προϊστάμενο που μου βάζει τις φωνές.

Ναι ρε, ψάχνω έναν άνθρωπο. Να με αγκαλιάζει τα βράδια, να αγκαλιάζει το παιδί μου, να μας προστατεύει από κάθε τί κακό, να μην φοβάμαι για μας.

Ναι ρε, ψάχνω έναν άντρα. Άντρα με @ρχίδια και όχι άντρα @ρχίδι. Που να κάνει αυτό που λέει. Που να πραγματοποιεί αυτό που υπόσχεται. Που να μην είναι κοτούλα, να μην φοβάται. Να μην μπερδεύει τα κολάν για παντελόνια!

Ναι ρε, ψάχνω έναν έρωτα. Να νιώσω κι εγώ γυναίκα. Να ξανακάνω οικογένεια, ναι γιατί; Νέα είμαι, αντέχω, γιατί να μην ξαναγίνω μάνα και μια και δυο και τρείς φορές ακόμα;


ADVERTISEMENT

Ναι ρε, ψάχνω έναν κουβαλητή. Να τον στέλνω σούπερ μάρκετ και μέχρι να φτάσει να ξεχνάει τί του είπα να πάρει και να με παίρνει τηλέφωνο να ρωτήσει. Και να γελάω. Να έχω περίοδο και να τρέχει να μου φέρει σερβιέτες και σοκολάτες και να είμαι μέσα στα νεύρα και να γελάει και αυτός μαζί μου.

Ναι ρε, ψάχνω. Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω, με έφαγε η μοναξιά. Οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ, τα οικονομικά προβλήματα, η καθημερινότητα, η απογοήτευση. Το “Ποιός θα γυρίσει να με κοιτάξει εδώ που έφτασα;”. Οι άνθρωποι που αχρήστεψαν, που λένε δέκα και δεν κάνουν κανένα.

Είμαι 38 χρονών, ευπαρουσίαστη μου λένε, γλυκιά και χαμογελαστή. Εργάζομαι , έχω πολλούς φίλους και πολύ αγάπη να δώσω ακόμα. Αν κάποιος με καταλαβαίνει και θέλει να γνωριστούμε, δώστε του σας παρακαλώ τα στοιχεία μου. Μια γνωριμία ποτέ δεν πάει χαμένη!

Ειρήνη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ