fbpx

Χωρίζουμε μετά από 10 χρόνια γάμου και σκέφτομαι να κάνω γρήγορα νέα σχέση

| 4 Σεπτεμβρίου 2017
ADVERTISEMENT

Πρόσφατα, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας. Δυστυχώς δεν τα πάμε καλά πια και τσακωνόμαστε με το παραμικρό χωρίς λόγο και αιτία.

Δεν έχουμε πει ακόμα τίποτα σε κανέναν – λέμε να περιμένουμε μερικές εβδομάδες μέχρι τα παιδιά να πάνε ξανά στο σχολείο και εγώ να ξεκινήσω νέα δουλειά.


ADVERTISEMENT

Η σχέση τώρα μεταξύ μας είναι σχετικά φιλική μπορώ να πω, αλλά και οι δυο αγχωνόμαστε για τα χρήματα, μιας και εκείνη απολύθηκε πρόσφατα και εγώ άργησα κάποιες εβδομάδες να πληρωθώ. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή να μετακομίσει κάποιος από τους δυο μας και να νοικιάσει καινούργιο διαμέρισμα.

Όσον αφορά τα οικονομικά μας, το άγχος γίνεται ακόμα πιο έντονο, αν σκεφτεί κανείς, ότι έχουμε δύο μικρά παιδιά, 6 και 8 ετών, τα οποία δεν ξέρουμε, πόσο θα επηρεαστούν απ’ αυτή την κατάσταση.

Δεν αντέχω να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται και να είναι ευτυχισμένοι και εγώ να τους ζηλεύω ή να νιώθω μνησικακία, γι’ αυτά, που έχουν.

Πρόσφατα, άρχισα να μιλάω με άλλες γυναίκες μέσω site γνωριμιών. Με πανικοβάλλει η ιδέα να μείνω μόνος, οπότε σκοπεύω μετά το διαζύγιό μου να δημιουργήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ μια καινούργια σχέση.

Ξέρω, ότι ακούγονται τρελά, όσα λέω και κανονικά θα έπρεπε να προσπαθήσω λίγο παραπάνω να σώσω την οικογένειά μου.


ADVERTISEMENT

Θα ήθελα πολύ μια συμβουλή από εσάς – κάθε νέα μέρα μοιάζει με μάχη επιβίωσης. Θέλω να βελτιώσω την κατάσταση, αλλά πώς;

Αλέξης

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ