fbpx

Μετά το διαζύγιο το πακέτο το τρώνε οι μαμάδες-οι Έλληνες μπούληδες μεγάλωσαν, μπούληδες θα πεθάνουν

| 6 Οκτωβρίου 2018
ADVERTISEMENT

Λοιπόν παλικάρια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο , μετά το διαζύγιο 9 στα 10 το πακέτο το τρωνε οι μαμάδες .

Όταν ακούω εξυπνάδες από φίλους μου χωρισμένους που κάνουν την ζωη τους “θα της παρω και τα παιδια” , μέσα μου γελάω . Για παρε εσυ τα παιδια να τα μεγαλώσεις -που οι περισσότεροι άντρες σήμερα ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να μεγαλώσουν – που τα παίρνεις 20-30 μέρες σερί το καλοκαίρι και σου φεύγει η Παναγία να γεμίσεις το πρόγραμμά τους, τα παρατάς στην μαμα σου , δεξια-αριστερά , μπας και βγει ο μήνας. 

Οτι περιπτώσεις ακουω τελευταία, δυστυχώς η πλειοψηφία δικαιώνει τις μαναδες , οι αντρες (ελληνες) μπουληδες μεγάλωσαν, μπουληδες θα πεθάνουν.


ADVERTISEMENT

Και κάτι τελευταίο . Αντρας λεγεσαι (κ μαγκας) όταν κάνεις τη ζωή σου , αλλα πρώτα έχεις τακτοποιήσει όλους τους υπόλοιπους , εννοώντας ότι το βιοτικό επιπεδο των παιδιών σου μετά το διαζύγιο πρέπει να είναι ανάλογο του δικού σου βιοτ. επιπέδου . Αλλιως λέγεσαι ξεφτίλας.

Την κοπανάς εσύ απο τον γάμο ; Αφήνεις το σπίτι στους υπόλοιπους χωρίς να παρεις ουτε μια καρεκλα ,πηρες τα ρούχα σου μονο κι έφυγες! Διαλυεται ο γάμος κ φεύγουν ολοι απο το σπίτι; Εσυ σε γκαρσονιέρα, τα παιδια σου σε σπιταρόνα ! Αυτό ειναι ο άντρας! Αν είχες αδερφή που χώριζε, έτσι θα γούσταρες να της ξηγηθούν!

ΥΓ: μη μου γράψει κανείς για άπιστες γυναίκες ή ανεύθυνες μαμάδες ,αυτά θα τα πούμε στο επόμενο μάθημα..


ADVERTISEMENT

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ