fbpx

Πατέρας έχασε τη γυναίκα του ξαφνικά δύο μέρες μετά τη γέννα του γιου τους

| 13 Ιουνίου 2017
ADVERTISEMENT

Στις 9 Μαΐου, οι Jean Luc Montou και η σύντροφος του Sarah Bertrand, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας με την άφιξη του γιου τους.

Το ζευγάρι περίμενε να γυρίσει πρώτα στο σπίτι, για να ανακοινώσουν σε όλους τα χαρμόσυνα νέα. Αλλά οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας ήταν μοιραίο να είναι τρομακτικά λίγες.


ADVERTISEMENT

Την ίδια μέρα που γεννήθηκε ο Τζούλιαν, η Σάρα πέθανε ξαφνικά.

Ο Ζαν Λυκ είπε πόσο ευτυχισμένη φαινόταν η σύντροφός του, αν και βρισκόταν στο κατώφλι του θανάτου. Είπε συγκεκριμένα “Απλώς έχυνε σιωπηλά δάκρυα χαράς και ευτυχίας. Αγαπούσε τον Τζούλιαν τόσο πολύ”.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook, ο Ζαν-Λυκ δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ανακοινώσει τα επώδυνα νέα στην οικογένεια και στους φίλους τους. Έγραψε με συγκινητικότατο τρόπο, πώς έχασε τη σύντροφό του, ώρες αφ’ ότου ο γιος τους είχε γεννηθεί.


ADVERTISEMENT

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα”.

“Όλα συνέβησαν από το ένα λεπτό στο άλλο, και ξαφνικά δεν ήταν πια μαζί μου! Την αγαπούσα τόσο πολύ και δεν υπήρξε καμία μα καμία προειδοποίηση γι’ αυτό που συνέβη! Ήταν τόσο χαρούμενη που γέννησε τον Τζούλιαν”.

“Μου λείπει τόσο πολύ…”

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η αιτία θανάτου της Σάρα προήλθε από μία αμνιακή εμβολή, μία σπάνια επιπλοκή κατά τη γέννα, που μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία και κατάρρευση των οργάνων. Πριν πεθάνει, η Σάρα υπέφερε από πονοκέφαλο, αλλά ο θάνατός της ήταν πάρα πολύ ξαφνικός.

Ο Ζαν-Λυκ αποκάλυψε “Μόλις άρχισαν να εμφανίζονται τα συμπτώματα, είχε ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση”.

“Θυμάμαι ότι έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως θα ήταν εντάξει, επειδή ήμασταν σε νοσοκομείο – και το προσωπικό έκανε τα πάντα για να τη βοηθήσει – αλλά κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά, όταν άρχισαν να της κάνουν ηλεκτροσόκ με τον απινιδωτή”.

Ο Ζαν-Λυκ ήταν χωρισμένος μπαμπάς και είχε μία κόρη, την Τζέην, πριν γνωρίσει τη Σάρα.

Στο χρόνο που πέρασαν μαζί, δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σάρα και στην τρίχρονη Τζέην ένας πολύ ισχυρός δεσμός και το ευτυχισμένο ζευγάρι σκόπευε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά την εγκυμοσύνη της Σάρα.

Η οικογένεια του Ζαν-Λυκ έχει φτιάξει μία σελίδα στο GoFundMe, με σκοπό να τον στηρίξουν στη ζωή του ως ανύπαντρος πατέρας, για ακόμα μία φορά.

Μέχρι στιγμής, η αγάπη του κόσμου του έχει δώσει £19,000 για το σκοπό αυτό.

Ο Ζαν-Λυκ ευχαρίστησε όλους τους δωρητές για τη γενναιόδωρη πράξη τους.

“Έχω αρχίσει να πηγαίνω σε ψυχολόγο, επειδή είδα τη Σάρα να πεθαίνει μπροστά μου και επειδή ζω κάθε μέρα με το βασανιστικό πόνο, ότι δεν είναι πλέον εδώ. Μας λείπει τόσο πολύ, αλλά την ίδια στιγμή χαιρόμαστε που ο κόσμος, μας στήριξε”.

“Ο γιος μου είναι μια χαρά, όπως και η Τζέην. Η Τζέην με έχει βοηθήσει τόσο πολύ και είναι καταπληκτική σε όλα!”

“Χθες βράδυ, για παράδειγμα, ενώ είχα τον Τζούλιαν αγκαλιά με το ένα χέρι, και με το άλλο τον τάιζα με το μπιμπερό, ήρθε και μου σκέπασε τα χέρια για να μην κρυώσουν.

“Πολλές φορές θα με βοηθήσει στο τάισμα, όταν πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Είναι η καλύτερη μεγάλη αδερφή!”

Πηγή: thesun.co.uk

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ