fbpx

Μπαμπάς και πατριός παραδίδουν μαθήματα ζωής!

| 28 Ιανουαρίου 2019
ADVERTISEMENT

Όταν χώρισαν η Sarah και ο David, η κόρη τους Willow ήταν μωρό. Όταν η Sarah γνώρισε το νέο της σύντροφο, Dylan, κανείς δεν ήξερε να πει με βεβαιότητα αν η νέα τους, μεικτή οικογένεια θα λειτουργούσε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήθελαν όλοι (πρώην και νυν) να πάνε όλα καλά και το παιδί να είναι ευτυχισμένο.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο Dylan μοιράστηκε στο Facebook το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τελικά πήγαν όλα καλά. Σ’ αυτές απεικονίζεται η 6χρονη Willow με τον βιολογικό της μπαμπά και το μέλλοντα πατριό της, οι 3 τους αγκαλιά, χαρούμενοι να πλημμυρίζουν και οι δύο μπαμπάδες το παιδί με άφθονη αγάπη.


ADVERTISEMENT

Στη μία εικόνα, οι δύο άντρες φιλούν την κόρη τους. Στην άλλη, την αγκαλιάζουν, πιάνοντας ο ένας τα χέρια του άλλου.

“Η κόρη μας Willow. Μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ πόσο η αγάπη σου μας έχει αλλάξει όλους», έγραψε ο Dylan στη λεζάντα.

“Ο τύπος στα αριστερά είμαι εγώ (ο μπαμπάς Dylan ή αλλιώς ο πατριός), στη μέση είναι βέβαια η μικρή μας πριγκίπισσα, Willow και ο τύπος στα δεξιά είναι ο David (ο μπαμπάς David ή αλλιώς ο βιολογικός μπαμπάς)”, συνέχισε. “Όχι, δεν είμαστε ομοφυλόφιλο ζευγάρι, αλλά μοιραζόμαστε μια κόρη. Ο David είναι o πρώην σύζυγος της Sarah κι εγώ ο αρραβωνιαστικός της. Έχουμε φτιάξει μια μοναδική οικογένεια για το καλό του παιδιού προκειμένου να γνωρίσει τη δύναμη της αγάπης. Όχι μόνο κέρδισα μια κόρη, κέρδισα κι έναν αδελφό και κολλητό φίλο. Σ’ ευχαριστώ Sarah. Στο χρωστάω!”


ADVERTISEMENT

«Όταν νοιαζόμαστε περισσότερο για τα παιδιά μας παρά για το τι θα πει ο κόσμος, τότε μόνο θα απαλλαγούμε από το μίσος και τις προκαταλήψεις και τα παιδιά θα αποβάλλουν τα ανόητα “πρότυπα” που τα μέσα ενημέρωσης μας επιβάλλουν”, συνεχίζει στην ανάρτησή του.

«Ο David κοιμάται πολλές φορές σπίτι μας όταν μας επισκέπτεται, γιατί η οικογένεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Δεν είναι ξένος, είναι και θα είναι πάντα μέρος της ζωής μας για τον απλό λόγο ότι μοιραζόμαστε την ίδια κόρη! Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη Sarah! Willow Grace, σε αγαπάνε όλοι και εμείς ακόμα περισσότερο!”

“Σημειωτέον, ο David είναι ελεύθερος”, πρόσθεσε ο Dylan στο τέλος.

Το ποστ έχει πάνω από 209.000 like και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 120.000 φορές. Και οι τρεις τους έχουν λάβει εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που τους αγάπησαν μέσα από την ιστορία τους.

Ο David είπε σε συνέντευξη ότι συνάντησε το Dylan για πρώτη φορά πριν φύγει για το Αφγανιστάν, όπου υπηρετούσε στο στρατό. Ο David είχε τη μικρή Willow στην αγκαλιά του και την έδωσε στο Dylan πριν φύγει για το ταξίδι του. Ενώ στην αρχή ένιωσε θλίψη, θυμό, ζήλια και ενοχές, όταν είδε το Dylan με τη Willow κατάλαβε ότι έπρεπε να ξεπεράσουν τα «θέματά» τους για χάρη της Sarah και της Willow, καθώς και για τους ίδιους.

“Σεβάστηκα το David επειδή είναι ο βιολογικός πατέρας και με σεβάστηκε και εκείνος γιατί ήμουν εκεί, όσο έλειπε”, δήλωσε ο Dylan. “Όλα δέσανε. Ξέραμε ότι ήμασταν μια ομάδα”.

Σύντομα, ο σεβασμός μετατράπηκε σε φιλία και ένα βαθύτερο δέσιμο.

“Υπέφερα πολύ στην αρχή”, δήλωσε ο David. “Ήταν μια πρόκληση γιατί αισθάνθηκα ότι την απογοήτευα. Μου σπάραξε την καρδιά. Η πρώτη φορά που αποκάλεσε «μπαμπά» τον Dylan ήταν μαχαίρι στην καρδιά για μένα. Όμως, όσο καλύτερα τον γνώριζα και κάναμε παρέα, τόσο καλύτερα τα πηγαίναμε. Θα πάρει τηλέφωνο, θα στείλει φωτογραφίες, μηνύματα, θα ρωτήσει τι κάνω. Με τον τρόπο του άρχισε να ανατρέπει το κλίμα μίσους και ζήλιας που υπήρχε μέχρι τότε. Έχει μεγάλη καρδιά και το σημαντικότερο; Αγαπάει το παιδί με όλη του την καρδιά. Όσο καλύτερα τον γνώριζα ως άνθρωπο, τόσο πιο πολύ με κέρδιζε”.

Πλέον οι δύο άντρες μιλούν τακτικά και κάνουν πολλή παρέα. Επισκέπτονται συνέχεια ο ένας τον άλλο, βγαίνουν παρέα, μένουν ο ένας στο σπίτι του άλλου, για να μην πούμε ότι πάνε μαζί μέχρι και γυμναστήριο.

“Έχω πάει στο Αφγανιστάν δύο φορές και η δεύτερη φορά ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία”, δήλωσε ο David. “Πήρα κλαίγοντας το Dylan τηλέφωνο γιατί είχα ανάγκη να μιλήσω με κάποιον, να σιγουρευτώ ότι η κόρη μου θα ήταν καλά σε περίπτωση που πέθαινα”.

“Υπάρχουν πράγματα που εμπιστευόμαστε ο ένας στον άλλο, πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε στη Sarah”, δήλωσε ο Dylan. “Υπήρξαν επώδυνες καταστάσεις, κλάψαμε μαζί κι αυτό δείχνει πόσο μεγάλη αγάπη και εκτίμηση τρέφει ο ένας για τον άλλο”.

Τόσο οι φίλοι του David όσο και του Dylan βρίσκουν όλο αυτό που γίνεται λιγάκι περίεργο. Μα να μένουν ο ένας στο σπίτι του άλλου και να βγαίνουν και οι τρεις μαζί (ο David και η Sarah παραμένουν καλοί φίλοι); Οι δύο άντρες δήλωσαν ότι αδιαφορούν για τα στερεότυπα και τις κοινωνικές συμβάσεις. Θέλουν και τους αρέσει που τα έχουν καλά μεταξύ τους.
“Γνωρίζω ότι οι άνδρες γενικά είναι τόσο εγωιστές που σκέφτονται ότι αν αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο, θα πάθουν κάτι κακό ή θα παρεξηγηθούν”, δήλωσε ο Dylan. “Είμαι υδραυλικός και οι συνάδελφοί μου είναι αρκετά «σκληροτράχηλοι». Νιώθεις πως εάν αφήσεις να φανεί η ευαισθησία που κρύβεις μέσα σου, θα φανείς αδύναμος, αλλά δεν πάει έτσι. Αποδεχτήκαμε ο ένας τον άλλον για χάρη της Willow. Ξέρει ότι την αγαπάμε και οι δυο και αυτό έχει σημασία. Δεν έχει σημασία ποιος από τους δυο και πότε είναι πλάι της. Σημασία έχει το ότι είμαστε παρόντες και της δίνουμε σημαντικά μαθήματα ζωής”.

“Έπρεπε να φανώ δυνατός και να καταπνίξω τα αρνητικά συναισθήματα που ένιωθα. Τα κατάφερα και έκανα το Dylan κομμάτι της ζωής μου”, συμφώνησε ο David. “Ήμουν διαζευγμένος, οπότε έπρεπε να αποδεχτώ ότι κάποιος άλλος πρόκειται να μπει στη ζωή τους (της Sarah και της Willow). Πρέπει να ενθαρρύνουμε την αγάπη, να πολεμάμε τον ανταγωνισμό και να βάλουμε την περηφάνια μας στην άκρη. Θέλουμε η Willow να ξέρει πως αγαπάμε τη μαμά της και της φερόμαστε με σεβασμό και αγάπη”.

Όσο για τη Sarah, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος και δεν χορταίνει να αποτυπώνει με το φακό τις όμορφες στιγμές της μεικτής αυτής οικογένειας. Όταν ο David και ο Dylan είναι με τη Willow, εκείνη είναι με μία φωτογραφική στο χέρι. Φωτογραφίζει τους άντρες να φιλούν το παιδί, να παίζουν, να την αγκαλιάζουν.
“Είμαι κατενθουσιασμένη”, είπε. “Έχω υποστήριξη και βοήθεια εις διπλούν. Τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν οι δύο μου άντρες ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Dave και εγώ είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, γνώρισα και τον Dylan, τη συνέχεια την ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μερικές φορές κάνουν κόμμα και γελάνε μαζί μου”.

“Οφείλεις να είσαι ενήλικας και να σκέφτεσαι πάνω απ’ όλα τα παιδιά σου. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις την χρυσή τομή στη σχέση σου με τον πρώην σου. Ο David γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στη Willow. Βεβαιώσου ότι συμμετέχουν και δεν είναι στην «απέξω» διότι αυτό προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα”.

Ο Dylan και η Sarah αρραβωνιάστηκαν και έκαναν και ένα παιδάκι μαζί, την Tatum. “O David την αγαπά εξίσου με την κόρη μας και βοηθά στη φροντίδα της μαζί με τη Willow. Καμιά φορά η Tatum αποκαλεί και το David μπαμπά και μας αρέσει πολύ αυτό”.

«Δεν διδάσκουμε στα παιδιά τίτλους. H αγάπη είναι πάνω απ’ όλα. Έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον. Είναι η επιλογή μας το αν θα είμαστε παρόντες στις ζωές των παιδιών ή αν θα εξαφανιστούμε», είπε ο David.

Όσο για τη Willow; “Είναι τέλειο, που μπαμπάδες μου είναι καλά και με αγαπούν και τους αγαπώ κι εγώ πολύ”.

Πηγή: scarymommy.com

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ