fbpx

Μπαμπάς δεν είναι αυτός που τεκνοποιεί αλλά αυτός που μεγαλώνει: Αναγνώστες μιλούν για το ρόλο της ζωής τους!

| 16 Ιουνίου 2017
ADVERTISEMENT

Έχω δύο υπέροχα παιδιά ένα από το πρώτο γάμο της γυναίκας μου και ένα που κάναμε μαζί 6 μηνών τώρα. Πολλές φορές βάζω πιο πάνω τον μικρό μου 12χρονο πρίγκηπα (τον γιο της γυναίκας μου) μου παρά τη μικρή μας. από την μικρή μας. Πατέρας δεν είναι αυτός που γεννάει αλλά αυτός που μεγαλώνει. Δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ τα παιδιά μου!

Παύλος


ADVERTISEMENT

Θέλω να πώ χρόνια πολλά στον άντρα μου που αν και χωρισμένος ήταν πάντα προτεραιότητα τα παιδιά του. Πάντα ήταν εκεί για αυτά και το ξέρουν. Τώρα έχουν φτάσει 27 χρονών ο ένας και 25 ο άλλος πάντα τούς βοηθάει με ότι δυνάμεις έχει και στην κυριολεξία λιώνει για αυτούς. Με την πρώην σύζυγο άψογες σχέσεις και εγώ και εκείνος (στην αρχή ήταν κάπως αλλά ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα). Αφού μας πειράζουν και μας λένε οτι είμαστε “Σουηδοί” γιατί βρισκόμαστε όλοι μαζί . Αυτόν τον άνθρωπο τον έβαλα στην καρδιά μου γιατί όταν τον γνώρισα (ηταν 1 χρόνο χωρισμένος και τα παιδιά πολύ μικρά) μου ξεκαθάρισε “έχω 2 παιδιά και θα είναι πάντα στη ζωή μου και εγώ στη δική τους” και το έκανε πράξη.

Ισμήνη

Να γιορτασουμε και τους μη βιολογικους μπαμπαδες…. που με πολυ αγαπη εχουν αναλαβει ρόλο αγαπης και φροντιδας και καλυπτουν το κενο των βιολογικων εξαφανισμενων μπαμπαδων……. αυτους να τους γιορτασουμε διπλα γιατι αξιζουν τα παντα!


ADVERTISEMENT

Σοφία

Θέλω να πω χρόνια πολλά στον παππού μου. Που όταν σκοτώθηκε ο πατέρας μου, η μητέρα μου βγήκε στην αγορά εργασίας και ανέλαβε ο ίδιος τον ρόλο του, παρόλο που ήταν χήρος. Με μεγάλωσε, με μόρφωσε, με σπούδασε, με συμβούλεψε και όταν “έφυγε”, ήταν σαν να πέθαινε ο πατέρας μου για δεύτερη φορά. Τον ευχαριστώ για την αγάπη του, αυτή η γιορτή του ανήκει.

Κώστας

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ