fbpx

Μόνος μπαμπάς πεθαίνει από την πείνα για να φάνε τα παιδιά του

| 17 Μαρτίου 2017
ADVERTISEMENT

Τι μπορεί να σημαίνουν για εσένα οι φτερούγες κοτόπουλου μαζί  με τηγανητές πατάτες και ένα λίτρο αναψυκτικό; Για πολλούς από εμάς είναι ένα γρήγορο γεύμα απ΄έξω, το οποίο μπορεί να μας χορτάσει προσωρινά.

Αλλά για αυτό τον άντρα από τις Φιλιππίνες, ο συγκεκριμένος τύπος φαγητού είναι μια ένδειξη ανιδιοτελούς αγάπης απέναντι στις κόρες του.


ADVERTISEMENT

Ο Ryan Arebuabo είναι 38 ετών, έχει περάσει εγκεφαλικό επεισόδιο, και ζεί μαζί με τις δύο του κόρες ηλικίας 6 και 8 ετών. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν έγινε γνωστός όταν μια φωτογραφία απεικόνισε εκείνον και τις κόρες του, την ώρα που τρώνε, και έγινε viral.

1Ο άνθρωπος που έβγαλε την φωτογραφία μοιράστηκε την ιστορία του Ryan στο Facebook, αποκαλύπτοντας ότι ο συγκεκριμένος μόνος μπαμπάς επιλέγει να πεινάει προκειμένου οι κόρες του να φάνε το αγαπημένο τους φαγητό.

” Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την αγάπη ενός πατέρα. Είναι μια απεικόνιση της πραγματικής ανιδιοτέλειας”, αναφέρει ο Jhunnel Sarajan στην ανάρτηση του. Αργότερα πρόσθεσε πληροφορίες για τον Arebuabo σε περίπτωση που κάποιος ήθελε, να μπορούσε να τον βοηθήσει.


ADVERTISEMENT

17155195_1480275505318257_2816802656301542402_nΣύμφωνα με το δίκτυο ABS-CBN News , ο ανιδιοτελής πατέρας έφερε τις κόρες του σε γνωστό εστιατόριο το απόγευμα, ώστε να γιορτάσουν την αποφοίτηση της 6χρονης κόρης του από τον παιδικό σταθμό. Και ενώ εκείνη και η αδερφή τους έτρωγαν, ο Arebuabo ικανοποιούσε την πείνα του με το να βλέπει τις κόρες του ευτυχισμένες.

Το ABS-CBN News αποκάλυψε ότι ο Arebuabo είχε μερική παράλυση, και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, έπειτα από το εγκεφαλικό που έπαθε πριν 4 χρόνια. Δεν είχε την δυνατότητα να δουλέψει, και τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν η γυναίκα του τον παράτησε και πήρε τα παιδιά μαζί της.

Για να την κερδίσει ο Arebuabo έκανε ανακαίνιση στο σπίτι τους και αγόρασε μεταχειρισμένη τηλεόραση. Οι προσπάθειες του δεν την έπεισαν, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του.

Πλέον έχει εισόδημα από ένα μικρό μαγαζί ψιλικών και τα χρήματα που βγάζει είναι ελάχιστα, με αποτέλεσμα να έχει ενταχθεί σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που βοηθά τους άπορους.

Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει βιώσει την ανιδιοτελή αγάπη ενός πατέρα σε όλη του τη ζωή. Ανέφερε ότι έχει μεγαλώσει με μια οικογένεια μόνο με τον πατέρα του και τέσσερις συγγενείς, μετά τον θάνατο της μητέρα του στη γέννα. Ο πατέρας του ακόμα και σήμερα, τον βοηθά όσο μπορεί με τα έξοδα και το σπίτι.

Πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο Arebuabo είπε σε τοπική εφημερίδα ότι θέλει να δείξει πως μπορεί να είναι ένας καλός πατέρας. Η δουλειά του αναφέρει είναι να προσπαθήσει να κάνει τα παιδιά του να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρα τους, αφήνοντας πίσω τους τη φτωχογειτονιά που ζούν.

Πηγή : http://news.asiaone.com/

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ