fbpx

Μόνος μπαμπάς εξομολογείται μετά από 25 χρόνια, τον έρωτά του στην κολλητή του ζωντανά

| 14 Μαΐου 2018
ADVERTISEMENT

Ο Στίβεν, 41 ετών γνώρισε την Αμάντα, 41 ετών επίσης, όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και αμέσως την ερωτεύτηκε. Δεν της το είπε ποτέ, γιατί ποτέ δεν έτυχε να είναι και οι δύο ελεύθεροι το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ο Στίβεν της φανέρωσε τα πραγματικά του συναισθήματα στην εκπομπή «Secret Admirers» στο κανάλι 5STAR, στην οποία οι άνθρωποι έρχονται να αποκαλύψουν τον έρωτά τους μέσω ενός τυφλού ραντεβού. Κατόπιν συναντιούνται για δείπνο σε κάποιο εστιατόριο χωρίς να ξέρει η μία πλευρά ποιον θα συναντήσει.

Ο γενναιότατος Στίβεν αποφάσισε να εκφράσει τον…πολυετή έρωτά του στην Αμάντα, όταν έμαθε ότι εκείνη ήταν ελεύθερη και ότι έψαχνε τον Ένα και Μοναδικό. Είπε ότι πάντα υπήρχε μια σπίθα ανάμεσά τους και ότι υποψιαζόταν ότι ίσως να κρύβεται ο Στίβεν πίσω από όλο αυτό.

Είπε: “Όταν είδα ότι εσύ ήσουν αυτός, που το έστησε, εξεπλάγην ευχάριστα. Ήμουν πραγματικά χαρούμενη. Τώρα, που το σκέφτομαι, απορώ πως εμείς οι δύο δεν τα είχαμε φτιάξει νωρίτερα”.
nintchdbpict000384421561_e1518688005231Ο Στίβεν ήταν ερωτευμένος με την Αμάντα από τότε, που τη γνώρισε. Ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι ήταν ο Στίβεν, που κρυβόταν πίσω από αυτή την έκπληξη. Μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια, την αγκάλιασε και τη φίλησε στο στόμα. Τους φάνηκε κάπως περίεργο, που έπαψαν ξαφνικά να είναι φίλοι μετά από τόσα χρόνια, αλλά θα το συνηθίσουν. Η Αμάντα, που είναι και εκείνη μόνη μαμά, όπως ο Στίβεν, είπε ότι κολακεύτηκε, που κάποιος έφτασε μέχρι εδώ μόνο και μόνο, για να της εκφράσει τον έρωτά του.


ADVERTISEMENT

“Ακόμα πιστεύω στα παραμύθια και στο happy end. Θέλω να παντρευτώ, να κάνω κι άλλα παιδιά, αλλά όχι χωρίς να βρω πρώτα τον κύριο Τέλειο, που θα με κάνει να στηριχτώ πάνω του και να νιώσω ευτυχισμένη”.
nintchdbpict000384421577Ο Στίβεν είπε ότι η Αμάντα πάντα του άρεσε και πάντα υπήρχε ένα αθώο φλερτ μεταξύ τους και μπόλικα πειράγματα. «Έβαλα την περηφάνια μου στην άκρη και ρίσκαρα να της τα πω όλα on air. Χαίρομαι, που το έκανα. Ευτυχώς μάλλον, που το έκανα”.
nintchdbpict000384421576_e1518688086727Από εμάς τι άλλο; Να ζήσουν, να στεριώσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Πηγή: thesun.co.uk

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ