fbpx

Μόνος μπαμπάς έδιωξε τους γονείς του από το σπίτι επειδή έκαναν bullying στα παιδιά του

| 9 Ιουνίου 2021
ADVERTISEMENT

Ένας μόνος μπαμπάς δημοσίευσε την ιστορία του στο Reddit θέλοντας να μοιραστεί με τους υπόλοιπους χρήστες κάτι που του συνέβη και τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση: αναγκάστηκε να διώξει τους ίδιους του τους γονείς από το σπίτι, οι οποίοι από την πρώτη καραντίνα και μετά έμεναν μαζί του επειδή έκαναν bullying στα παιδιά του!

Στην αρχή της καραντίνας οι γονείς του, του ζήτησαν να έρθουν να μείνουν μαζί του και με τα παιδιά καθώς και οι δύο ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου και δεν θα ήταν εύκολο να μετακινούνται για να κρατούν τα παιδιά όσο αυτός θα δούλευε.


ADVERTISEMENT

Ο μόνος μπαμπάς δέχθηκε και λίγες μέρες μετά οι γονείς του μετακόμισαν στο σπίτι που μοιράζεται με τα δύο του παιδιά – ένα 16χρονο αγόρι και ένα 14χρονο κορίτσι – τα οποία μεγαλώνει μόνος του. Από την αρχή κιόλας της συγκατοίκησής τους οι γονείς του αρνήθηκαν να συνεισφέρουν στα έξοδα του σπιτιού. Δεν τον βοηθούσαν ούτε με το ενοίκιο ούτε με τους λογαριασμούς…

Ανέφερε ότι οι σχέσεις με τον πατέρα του ήταν πάντα τεταμένες μιας και οι γονείς του δεν είχαν μάθει να δείχνουν την αγάπη τους. «σκληρή» αγάπη. Δεν είχαν μάθει να αγκαλιάζουν, να φιλάνε, να χαϊδεύουν και να δείχνουν τη στοργή τους στα παιδιά και τα εγγόνια τους. Όπως καταλαβαίνετε οι παππούδες ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα κοντά ούτε στα παιδιά τους ούτε όμως και στα εγγόνια τους.

Πολλές φορές στο παρελθόν οι γονείς του μπαμπά σχολίασαν με έναν ανεπίτρεπτο τρόπο τα εγγόνια τους λέγοντας ότι τους εκνευρίζουν, ότι το αγοράκι δεν είναι και πολύ αγοράκι αλλά είναι κάπως θηλυπρεπές, για να το πούμε ευγενικά και ότι το κοριτσάκι είναι κακομαθημένο και ότι ήταν αναγκασμένοι να τα ανεχτούν επειδή ήταν εγγόνια τους.


ADVERTISEMENT

Μία μέρα επιστρέφοντας από τη δουλειά βρήκε τα δύο του παιδιά εμφανώς αναστατωμένα οπότε και τα ρώτησε τι τους συνέβη.

Το κοριτσάκι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και το αγοράκι όποτε η αδερφούλα του πονάει κάνει ο, τι μπορεί να την ανακουφίσει.

«Είπαν στην κόρη μου να σταματήσει να κάνει σαν χαζό κάθε φορά που πονάει και να μάθει να αντιμετωπίζει μόνη της τον πόνο χωρίς να πρήζει τους άλλους. Στο γιο μου είπαν ότι πρέπει να σταματήσει να είναι αδύναμος και να γίνει επιτέλους άντρας αλλιώς θα γίνει ένας άχρηστος μεγαλώνοντας. Τους έδιωξα από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες. Με πήραν τηλέφωνο, με ξαναπήραν, μου άφησαν μηνύματα στον τηλεφωνητή ότι είμαι ένας αχάριστος που βάζει τους ίδιους του τους γονείς σε κίνδυνο και ότι μπορεί να αρρωστήσουν και αν αρρωστήσουν τι θα γίνει…

Τώρα που το σκέφτομαι δεν έπρεπε να τους είχα διώξει. Έπρεπε πρώτα να τους εξηγήσω πόσο λάθος ήταν αυτό που έκαναν και μετά να τους διώξω».

Οι περισσότεροι από τους χρήστες που διάβασαν την ιστορία του το είπαν ότι έκανε το σωστό.

«Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη σου είναι σοβαρό και μπράβο στο γιο σου που φροντίζει και αγαπά την αδερφή του».

«Αυτά τα «δεν είσαι πολύ άντρας, δεν είσαι πολύ γυναίκα, είσαι έτσι, είσαι αλλιώς» είναι ξεπερασμένα κλισέ. Σημασία έχει να φέρεσαι στους άλλους με σεβασμό και καλοσύνη. Μας λες από τη μία ότι οι γονείς σου δεν συνεισέφεραν πουθενά και είχαν το θράσος να μιλήσουν έτσι για τα παιδιά σου, δηλαδή τα εγγόνια τους; Συγγνώμη αλλά το πρωταρχικό σου μέλημα αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά σου, όχι οι γονείς σου. Ελπίζω να είναι καλά οι άνθρωποι εκεί που είναι αλλά καλύτερα μακριά σας παρά κοντά σας».

«Έχεις δύο υπέροχα παιδιά που πρέπει να ξέρουν ότι είσαι στο πλευρό τους και να είναι ευτυχισμένα όπως και αν είναι».

Πηγή: dailyrecord.co.uk

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ