fbpx

Έκκληση: Μόνος μπαμπάς αναζητά μόνους μπαμπάδες για δημιουργία εκπομπής με θέμα τη παρεμπόδιση επικοινωνίας

| 6 Φεβρουαρίου 2018
ADVERTISEMENT

Καλημέρα σας,

Ονομάζομαι Ευστάθιος Κολυβάς και είμαι πατέρας 2 αγοριών, ενός 25 ετών από τον προηγούμενο γάμο μου και ενός επτάχρονου.


ADVERTISEMENT

Από το 2016 και ενώ ο μικρός μου ήταν 5 ετών η εν διαστάσει σύζυγος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μου στερεί τον μικρό μου, εφευρίσκει απίθανα σενάρια και όποτε κρίνει ότι πρέπει να τον εξαφανίσει ( καλοκαίρι ,διακοπές) το πράττει.

Βρίσκομαι σε ένα διαρκή δικαστικό αγώνα μόνο και μόνο για να επιτύχω την επικοινωνία με τον μικρό μου.

Να σημειώσω δύο σημαντικά γεγονότα 1) η εν διαστάσει σύζυγος είναι νηπιαγωγός 2) τον μεγάλο μου γιο τον μεγάλωσα μόνος μου καθώς είχα την επιμέλεια του από τα δώδεκα του χρόνια , την οποία απαίτησε ο ίδιος , όταν η μητέρα του μου ανακοίνωσε την απόφαση της να χωρίσουμε.  

Εκκρεμούν εις βάρος της μητέρας του μικρού μου πληθώρα μηνύσεων για παραβίαση Δικ. Απόφασης τα οποία θα εκδικασθούν σε ποινικό δικαστήριο.

Παρ’ όλα αυτά η συγκεκριμένη μητέρα όντας και παιδαγωγός δεν πτοείται με αποτέλεσμα να προσπαθώ με κάθε τρόπο να επιτύχω το ύψιστο δικαίωμα μου αυτό της επικοινωνίας μετά του ανήλικου τέκνου μου.


ADVERTISEMENT

Έρχομαι λοιπόν στο δια ταύτα και ζητώ από εσάς το εξής : Όποιος μπαμπάς αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή αντίστοιχο αλλά είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του και στα καθήκοντα που του έχει αναθέσει  η Ελληνική Δικαιοσύνη και έχει το θάρρος να μιλήσει σε εκπομπή στην τηλεόραση την οποία προσπαθώ να οργανώσω, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο stathis.kolivas@gmail.com

Χρειάζομαι άλλους τρείς μπαμπάδες, οι οποίοι να έχουν μία προσεγμένη παρουσία και  έκφραση λόγου η οποία να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, αλλά και στην ευαισθητοποίηση της δικαστικής οδού, ώστε να δημιουργηθεί η υποδομή,  για καλύτερη και πιο δίκαια αντιμετώπιση,  των σωστών μπαμπάδων οι οποίοι έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης .

*Το κινητό του κυρίου Κολυβά, είναι στη διάθεση του Singleparent.gr. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, μπορεί να το ζητήσει στέλνοντας email στο info@singleparent.gr

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ