fbpx

Μόνοι μπαμπάδες: Πως περνάνε τη γιορτή της μητέρας χωρίς τη μητέρα των παιδιών τους

| 11 Μαΐου 2017
ADVERTISEMENT

Η γιορτή της μητέρας και του πατέρα μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη μέρα για αρκετούς μόνους γονείς, αλλά για κάποιους άλλους μπορεί να είναι και ιδιαίτερα δύσκολη. Έτσι ρωτήσαμε μόνες μαμάδες και μπαμπάδες να μας πουν για το πως θα γιορτάσουν την ημέρα αυτή, με τα παιδιά τους και δείτε τί μας είπαν.

Προσπάθησε να κανονίσεις κάτι με τα παιδιά σου, αν δεν τα καταφέρεις διοργάνωσε κάτι μόνος σου

“Πάντα ρωτάω τα αγόρια μου τι θέλουν να κάνουμε στη γιορτή της μητέρας καθώς είναι σημαντικό για εμένα να περάσω τη μέρα μαζί τους. Επίσης είναι σημαντικό να δω και εγώ τη μητέρα μου εκείνη τη μέρα ή να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Αν δεν έχεις παιδιά φρόντισε να περάσεις όμορφα και να χαρείς την ηρεμία σου όσο την έχεις!”


ADVERTISEMENT

Στέλιος 37 ετών.

“Είναι η δεύτερη φορά που θα είμαι μόνη μου τη συγκεκριμένη μέρα (έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια) και τα παιδιά πηγαίνουν στον πατέρα τους. Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να το ξεχάσω, αλλά θα γιορτάσω μόνη μου το απίστευτο συναίσθημα της μητρότητας”. Μαρία

Νιώθω ευγνώμων

“Από όταν έφυγε η πρώην σύζυγος, η γιορτή της μητέρας είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Είναι η μέρα που νιώθω ευγνώμων γιατί έχω αυτά τα υπέροχα παιδιά, που πέρα από τις δύσκολες στιγμές μας, μεγαλώνουν και γίνονται το καλύτερο που μπορούν, πράγμα που σημαίνει ότι κάνω καλή δουλειά. Μπορεί να κάνουν φασαρία από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο!”


ADVERTISEMENT

Μάριος 40 ετών

Είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου

“Ο πρώην μου έφυγε στην γιορτή της μητέρας, πριν από πέντε χρόνια. Εγώ και τα αγόρια μου, είχαμε πάει διακοπές και προσπαθούσαμε να περάσουμε όμορφα, τη στιγμή που κατέρεεαν τα πάντα στη σχέση μας. Η γιορτή της μητέρας μου θυμίζει πόσο τυχερός είμαι που έχω τα παιδιά μου μαζί μου”.

Νίκος 45 ετών

Τιμώ τη μητέρα των παιδιών μου και ας μην είναι μαζί μας

“Η γυναίκα μου πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε εγώ και η κόρη μου κάθε χρόνο, αφήνουμε ένα μπαλόνι στον ουρανό για να το δεί η μαμά της”.

Φίλιππος 32 ετών

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ