fbpx

Σταύρος: Κάθε βράδυ έρχονται οι κόρες μου στα όνειρά μου. Γιατί η μάνα τους, δεν με αφήνει να τις δω

| 22 Νοεμβρίου 2018
ADVERTISEMENT

Με αφορμή τη συνέντευξη του μόνου μπαμπά Μάριου που δεν βλέπει το παιδί του, έγινε κυριολεκτικά χαμός από μηνύματα πατεράδων-θύματα γονεϊκής αποξένωσης. Ειδικά η ιστορία του μόνου μπαμπά Σταύρου, που ο ίδιος μου έστειλε με μήνυμα, με συγκίνησε τόσο που αποφασίσαμε μαζί να το δημοσιεύσουμε στο Singleparent.gr ώστε το θέμα, να μην ξεχνιέται.

Κυριακή καλημέρα. Σαν τον Μάριο είμαι και εγώ. Εμένα μου ζήτησε 1000 ευρώ για να κάνει η μία μας κόρη εγχείριση. Της τα έδωσα αλλά δεν με άφησε να πάω να τη δω στο νοσοκομείο. Έχω τρία κορίτσια 13,14 και 8 ετών. Όλο λεφτά μου ζητάει. Εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ. Πληρώνω 500 ευρώ διατροφή συν λογαριασμούς ρεύμα και νερό συν μέρος του στεγαστικού δανείου.


ADVERTISEMENT

Πεθαίνω κάθε μέρα και κάθε βράδυ έρχονται οι κόρες μου στα όνειρά μου. Παίρνω φωτογραφίες από το facebook του κουνιάδου μου και τις αποθηκεύω στο κινητό για να βλέπω πώς μεγαλώνουν τα κορίτσια μου αφού η μητέρα τους, δεν με αφήνει να τις δω. “Δεν σε θέλουν τα κορίτσια” μου λέει συνεχώς και “Να πληρώσεις τα φροντιστήρια”. Της λέω δεν έχω άλλα, πόσα να δώσω πια και αυτή τα ίδια. Δεν σε θέλουν τα κορίτσια και δεν σε θέλουν τα κορίτσια.

Μένω με τη μάνα μου, αν πεθάνει κι αυτή χάθηκα. Πήγα στον συνήγορο του παιδιού, της έστειλαν επιστολές και μετά μου είπαν να πάω εισαγγελέα.  Όχι ρε παιδιά δεν μπορώ την μάνα των παιδιών μου να τη βάλω φυλακή. Τα κορίτσια μου τα έχει κυρίες. 

Έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα αλλά δεν έκανα αγωγή για να επικυρωθεί η απόφαση. Με πήρε τηλέφωνο άρχισε να με βρίζει, μου είπε “Βάλε με φυλακή, παιδιά δεν βλέπεις”.

Πάω στο σχολείο τις βλέπω σαν κλέφτης από μακριά, φοβάμαι την αντίδρασή τους. Κάνω υπομονή και κουβαλάω τον σταυρό μου. Θα περιμένω να μεγαλώσουν, τί άλλο να κάνω; Ο χρόνος λένε είναι γιατρειά. Το βουνό όμως ατελείωτο. Κάθε μέρα πεθαίνω μακριά τους.

Σε χαιρετώ!

Σταύρος


ADVERTISEMENT

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ