fbpx

Η γειτόνισσα της πρώην γυναίκας μου, μου την έπεσε και πάνω που αρχίσαμε να βγαίνουμε, έκανε πίσω. Να ασχοληθώ;

| 4 Μαΐου 2018
ADVERTISEMENT

Η πρώην γυναίκα μου μένει σε άλλη περιοχή με τα δυο μας παιδιά, ηλικίας 18 και 25 ετών. Έχουμε άριστες σχέσεις και πηγαινοερχόμαστε κάθε μέρα ο ένας στο σπίτι του άλλου. Μια μέρα πέρυσι το καλοκαίρι, που πήγα να τους επισκεφτώ, ήταν και μια γειτόνισσα σπίτι, η οποία μόλις με είδε «άστραψε» το μάτι της. Δεν είχε τύχει να ξανασυναντηθούμε. Λίγες μέρες μετά, η πρώην μου, μου είπε ότι η γειτόνισσα είχε πέσει σαν ώριμο σύκο για πάρτη μου και ότι με βρίσκει «νοστιμούλη». Μου είπε επίσης ότι ήταν κι εκείνη χωρισμένη, 40 ετών και με μια κόρη 9 ετών. Προξενιό κανονικό.

Μια μέρα, πηγαίνοντας στο σπίτι της πρώην μου να πάρω τα παιδιά, έριξα ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της γειτόνισσας ρωτώντας της αν ήθελε να πάμε για ένα ποτό. Μετά από μία ώρα με είχε ήδη καλέσει και δυο μέρες μετά είχαμε ήδη βγει.


ADVERTISEMENT

Δεν την ένοιαζε η διαφορά ηλικίας (εκείνη είναι 40, εγώ 53) και περάσαμε τέλεια. Της πρότεινα να ξαναβγούμε και είπε «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το σαββατοκύριακο που ακολούθησε είχαμε και οι δύο κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν καταφέραμε να βρεθούμε. Μιλήσαμε μέσω μηνυμάτων και μου είπε να μην την πάρω τηλέφωνο πριν τις 9 γιατί θα ήταν η κόρη της ξύπνια. Οπότε μείναμε στα μηνύματα και πέρασε έτσι το σαββατοκύριακό μας.

Λίγες μέρες μετά της έστειλα μήνυμα και τη ρώτησα πότε θα ήθελε να κανονίσουμε να κάνουμε εκείνη την έξοδο που είχαμε αναβάλλει, αλλά δεν μου απάντησε. Της έστειλα άλλα δυο μηνύματα και μόνο τότε μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει. Και τί μου είπε; Ότι δεν θέλει να βγούμε γιατί είμαι επίμονος και κολλιτσίδα!

Εκνευρίστηκα γιατί μόνο αυτό δεν είμαι. Ούτε συνέχεια της έστελνα, ούτε τίποτα. Δεν ξέρω πώς την είδε. Αποφάσισα να κόψω επαφές και δεν μιλήσαμε παρά 15 μέρες μετά για να πούμε πώς περάσαμε, τί κάνουμε και τέτοια. Μου είπε ότι δεν το εννοούσε έτσι και κακώς το παρεξήγησα και ότι δεν είναι σε φάση για γνωριμίες. Βγάζετε άκρη; Εγώ όχι.


ADVERTISEMENT

Να ασχοληθώ ή δεν αξίζει τον κόπο;

Κώστας

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ