fbpx

Η αληθινή ιστορία του Βασίλη: Αύριο είναι το μνημόσυνο που έχασα την γυναίκα μου. Στα 33 της…

| 15 Οκτωβρίου 2019
ADVERTISEMENT

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Το πώς πέρασε είναι άλλο θέμα.

Αύριο είναι το μνημόσυνο του ενός έτους που έχασα την γυναίκα μου. Στα 33 της. Δε ξέρω τι είναι πιο δύσκολο αύριο, ο πόνος που έχω ή η όλη εκμετάλλευση που θα συναντήσω πάλι στο κοιμητήριο κι θα προσπαθώ να συγκρατηθω.


ADVERTISEMENT

Ανάμεσα σε άλλα, έχω να βρω για να πληρώσω την εκκλησία και τον ψάλτη. Το ξέρω αυτό, έχω τα λεφτά έτοιμα, δε σκοπεύω να κλέψω κάποιον. Αλλά στα 40, δε πρόλαβα να μπω στην εκκλησία, ήρθε αμέσως ο ψάλτης και μου είπε απαιτητικά, “εσύ είσαι ο γαμπρός, τόσα είναι, πλήρωσε”. Δε θα σας κλέψω, λίγη ευγένεια δε βλάπτει όμως. Κι ως και τον δίσκο είχαν κάνει λάθος. Κάποιος έξυπνος που έφτιαξε το δίσκο, αντί για “Γεωργία Φ.” είχε γράψει “Γεώργιος Φ.”.

Έχω το πόνο μου, έχω κι την ανικανότητα του κάθε ενός.

Να δω τι θα συναντήσω αύριο.


ADVERTISEMENT

Ελπίζω να είσαι καλά καρδούλα μου στον ουρανό που πήγες.

Θα σε αγαπάμε πάντα.

Βασίλης

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!

Στείλε μας την ιστορία σου με email στο info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ