fbpx

Αγαπώ από μακριά…τη γυναίκα του φίλου μου!

| 20 Οκτωβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Είμαι ο Μάνος και είμαι 45 χρονών. Η γυναίκα μου σκοτώθηκε σε τροχαίο και έχω δυο παιδάκια. Τη γυναίκα μου την αγαπούσα, ήταν εξαιρετική μητέρα και σύζυγος και μου λείπει. Όμως ο έρωτας της ζωής μου ήταν και είναι ως και σήμερα η γυναίκα του κολλητού μου. Και την αγαπώ από μακριά. Αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Με τον φίλο μου ήμασταν κολλητοί από τον στρατό και για πολλά χρόνια μετά. Ύστερα χαθήκαμε και βρεθήκαμε ξανά όταν ένας άλλος φίλος μας οργάνωσε μια συνάντηση με όλους τους παλιούς απο τη μονάδα. Εκείνο το βράδυ γνώρισα την αρραβωνιαστικιά του που μετά από λίγους μήνες έγινε γυναίκα του. Νόμιζα ότι σταμάτησε η καρδιά μου όταν την είδα. Την ερωτεύτηκα αμέσως. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω, δεν το έχω πάθει με καμία γυναίκα. Νομίζω έπαθε και εκείνη το ίδιο. Μιλάγαμε με τα μάτια. Μετά από εκείνο το βράδυ, γίναμε πάλι κολλητοί με τον φίλο μου. Τον εκτιμούσα σαν άνθρωπο αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο έρωτάς μου για αυτή, ήταν ένας τρόπος να τη βλέπω και ας μην την είχα.


ADVERTISEMENT

Τη μέρα του γάμου νόμιζα πως μου έμπηγαν μαχαίρι. Την έβλεπα νύφη και έκλαιγα πίσω από τους καλεσμένους, εγώ που δεν είχα κλάψει ποτέ για τίποτα. Στο γάμο και μετά στο γλέντι, με κοιτούσε με παράπονο. Σαν να μου έλεγε “μακάρι να είχαμε γνωριστεί νωρίτερα”. Ήμουν σίγουρος ότι και αυτή, με ήθελε. Μετά το γάμο τους, απομακρύνθηκα κάπως, δεν άντεχα, όσο περνούσε ο καιρός μου ήταν και πιο δύσκολο να τη βλέπω γυναίκα ενός άλλου. Ύστερα γνώρισα τη γυναίκα μου. Την αγάπησα αλλά όχι όπως εκείνη για αυτό και δεν την πήγα ποτέ στο σπίτι του φίλου μου, έβρισκα προφάσεις και δεν τους τη γνώριζα. Πέρασε έτσι ένας χρόνος και η γυναίκα του φίλου μου, έμεινε έγκυος. Απομακρύνθηκα κι άλλο.

Μια μέρα μετά από μήνες, μου γύρισε η βίδα, μου έλειπε, ήθελα να τη δω δεν ξέρω τί έπαθα. Χτύπησα το κουδούνι του σπιτιού τους. Ο φίλος μου έλειπε αλλά εκείνη ήταν μόνη της και θήλαζε το μωρό. Της είπα μια δικαιολογία ότι ήμουν στη γειτονιά αλλά δεν έδειξε να ενοχλήθηκε, ίσα ίσα χάρηκε. Όπως μιλάγαμε, δεν ξέρω πώς έγινε, έβαλε τα κλάματα ότι ήταν αυπνη και κουρασμένη και δεν είχε βοήθεια από κανέναν. Τη πήρα αγκαλιά και τότε…φιληθήκαμε. Ασταμάτητα, με πάθος. Τρόμαξα και έφυγα. Εκείνη τη μέρα, έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου και μετά από ένα μήνα ζήτησα μετάθεση και φύγαμε από την Αθήνα.

Πέρασαν χρόνια. Με τη γυναίκα μου κάναμε δυο παιδιά και ζήσαμε μια όμορφη και ήρεμη ζωή στην επαρχία. Ο φίλος μου με έπαιρνε που και που τηλέφωνο, μου έλεγε συνέχεια να πάω να τους δω όταν έρθω στην Αθήνα και έλεγα ναι αλλά δεν πήγαινα ποτέ. Μόνο ρωτούσα τί κάνει η γυναίκα του και χάζευα τις φωτογραφίες της στο facebook. Η γυναίκα μου πρόπερσι σκοτώθηκε σε ατύχημα. Ο πόνος αβάσταχτος, τα παιδιά μου σε κατάσταση σοκ, προσπάθησα να μαζέψω τα κομμάτια της οικογένειάς μου και τα κατάφερα. Πρίν μήνες, με βρήκε ο φίλος μου στο facebook, και μου είπε ότι με τη γυναίκα του χώρισαν και έφυγε από το σπίτι. Μια πολύ καλή συνάδελφος και φίλη που της έχω εμπιστευτεί την ιστορία, αναρωτιέται γιατί δεν κάνω κάτι τώρα που είμαστε και οι δύο μόνοι, και όπως λέει μας το χρωστάει η ζωή.


ADVERTISEMENT

Ο φίλος μου θέλει να έρθει στο μέρος που μένω να του συμπαρασταθώ γιατί είναι απαρηγόρητος. Προσπαθώ να το αποφύγω γιατί δεν νιώθω εντάξει απέναντί του. Δεν μπορώ να τον προδώσω και άλλο, ήδη το έχω κάνει, ερωτεύτηκα και φίλησα τη γυναίκα του. Και τί παράδειγμα θα δώσω άραγε στα παιδιά μου αν αύριο με ρωτήσουν πώς γνωριστήκαμε;

Όμως όταν δεν μιλάει η λογική, ξέρω πως την αγαπώ και τη θέλω όσο τίποτα και πως τώρα είναι η ευκαιρία μας να το ζήσουμε. Αλλά θεωρητικά. Ουσιαστικά, δεν μπορώ να προδώσω την εμπιστοσύνη του, δεν μπορώ να χαλάσω την εικόνα των παιδιών μου για τον πατέρα τους. Πολλές φορές πήγε το χέρι μου στο τηλέφωνο να τη πάρω και άλλες φορές να της στείλω αίτημα φιλίας. Είμαι ένα κλικ από το να τα κάνω όλα π@να!

Προς το παρόν, την αγαπώ από μακριά και ζω μαζί της στα όνειρά μου. Ελπίζω να με διαβάζει γιατί αν με διαβάζει έχει καταλάβει ποιός είμαι. Να ξέρει πως δεν θα αγαπήσω καμία σαν εκείνη.

Μάνος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ