«Μογονονεϊκότητα: Από το χθες στο σήμερα»: Μια υπέροχη ημερίδα στα Χανιά (βίντεο)

0

Στις 4 Δεκεμβρίου 2015, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα «Μονογονεϊκότητα: από το χθές στο σήμερα!» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χανίων. Καλεσμένη μεταξύ άλλων ήταν και η ιδρύτρια του Singleparent.gr, κυρία Κυριακή Χαριτάκη, η οποία μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονογονείς σήμερα.

Στη συγκεκριμένη ημερίδα, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους ομιλητές να θίξουν κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τη σημερινή μονογονεϊκή οικογένεια, το πως ένας μονογονέας αντιμετωπίζει τον εαυτό του και τα παιδιά αλλά και πως πρέπει να διαχειρίζεται συγκεκριμένες καταστάσεις που προκύπτουν λόγω συνθηκών, μέσα στη μονογονεϊκή οικογένεια.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης, ιδιαιτέρως τον κύριο Μιμή και τον κύριο Νικολακάκη, για τη πρόσκληση σε μια τόσο ενδιαφέρουσα ημερίδα και για τη τιμή που μας έκαναν να μιλήσουμε για τη μονογονεϊκή οικογένεια μες από τα δικά σας βιώματα και τη καθημερινή επικοινωνία μας, μαζί σας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τον εικονολήπτη κύριο Αντώνη Ιγγλεζάκη για τη κάλυψη της ημερίδας όπως επίσης και τη Dynamic Pages την επιμέλεια, την επεξεργασία και τη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων που απαιτήθηκαν για την ανάρτηση των βίντεο που ακολουθούν (αν θέλετε να δείτε την ομιλία της Κυριακής Χαριτάκη, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο 2ο μέρος, στο 01:53).