Μου ζήτησε να χωρίσουμε, και κάναμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας. Είναι φυσιολογικό αυτό;

0

Πρίν από ένα χρόνο, η γυναίκα μου με ενημέρωσε ότι ήθελε διαζύγιο. Έχουμε δύο αγόρια 12 και 15 ετών, και είμαστε παντρεμένοι τα τελευταία 21 χρόνια. Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα – είχαμε  ξεκινήσει ήδη  να βλέπουμε κάποιον ειδικό, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε απότομα στο τέλος της χρονιάς.  Δοκιμάσαμε άλλον έναν σύμβουλο γάμου, αλλά δεν τα πήγαμε καλά, και στο τέλος μου έδωσε τα χαρτιά του διαζυγίου.

Κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι χωρίς να κάνουμε σεξ για έξι μήνες, και στο τέλος κατέληξε να κοιμάται στον ξενώνα, ενώ είχα πάρει τα παιδιά για εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Μερικούς μήνες μετά, πήγαμε στην τελική ακρόαση του διαζυγίου για να ορίσουμε το χρόνο με τα παιδιά, το σπίτι και το γεγονός ότι θα έπρεπε να μετακομίσει μετά το καλοκαίρι.

Οπότε όλη αυτή την περίοδο μου λέει ότι δεν χρειάζεται να μαγειρέψει για μένα, ή να πάει να ψωνίσει, και ξαφνικά ξεκίνησε να αλλάζει σιγά σιγά τη συμπεριφορά της ,αρχίσε να μου στέλνει μυνήματα αν χρειάζομαι κάτι,  να πλένει τα ρούχα μου ξανά. Δεν αργήσαμε να κάνουμε σεξ , και όχι μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά το μήνα όπως πρίν, αλλά σχεδόν αρκετές φορές τη μέρα. Ξεκίνησε να λέει σαν αστείο ότι το μπάνιο είναι το αγαπημένο της δωμάτιο.

Συνέχισε να ψάχνει για σπίτι, και βρήκε ένα αρκετά μεγάλο στο κέντρο της πόλης. Οπότε πρίν τρείς βδομάδες μετακόμισε στο καινούριο της μέρος. Από τότε έχουμε κάνει σεξ μόνο μια φορά, είναι πολύ ψυχρή μαζί μου την τελευταία εβδομάδα, και βρισκόμαστε μόνο στις σχολικές συναντήσεις των παιδιών. Δεν ήμουν ευτυχισμένος στο γάμο μου αλλά δεν θέλω διαζύγιο. Επίσης έχει χάσει πολύ βάρος τον τελευταίο χρόνο και είναι πολύ όμορφη. Τι μπορεί να συμβεί στην τελευταία μας ακρόαση που είναι σε λιγότερο από μια βδομάδα; Η ερώτηση μου είναι, αν είναι αυτή φυσιολογική συμπεριφορά, και αν πρέπει να την ενθαρρύνω να λήξει το διαζύγιο; Σας παρακαλώ θέλω να παραμείνω ανώνυμος. Ανυπομονώ για την απάντηση σας.

Αγαπητέ φίλε,

Υπάρχει ένα συνηθισμένο χαρακτηριστικό που πάντα μας μπερδεύει, αρκετοί άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους πρίν αποφασιστεί το διαζύγιο. Ανυπομονούν να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή, να νιώσουν χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Συχνά χάνουν και βάρος, ακριβώς όπως έκανε και η γυναίκα σου. Έχουν πάρει επίσης πολλές συμβουλές από φίλους, για το καινούριο τους ξεκίνημα. Ήσουν ο ευτυχισμένος παραλήπτης όλου αυτού του υπερβολικού ενθουσιασμού, που γυναίκα σου ένιωθε ξανά.

Μην στρέφεσαι σε εκείνη για σεξ πιά. Ο διακόπτης έχει κλείσει, για σένα τουλάχιστον. Σου προτείνω να επισκεφτείς site γνωριμιών, και να γνωρίσεις μια καινούρια γυναίκα που θα βρίσκεται στην ίδια θέση με σένα, ακριβώς όπως είναι και η γυναίκα σου τώρα – να βγάλεις άμεσα το διαζύγιο,  να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κόσμο, να περάσεις όμορφα και να γίνεις 25 ετών ξανά. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που νιώθουν έτσι. Οι πελάτες μου, που βρίσκονται στη μέση ηλικία, πάντα σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν πόσα πολλά άτομα ψάχνουν σύντροφο μετά το διαζύγιο τους. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να αποτύχει ποτέ, και έχει συμβεί σε όλους τους μόνους άντρες που γνωρίζω σε αυτό το στάδιο της ζωής τους, χωρίς εξαιρέσεις. Όλοι βρίσκουν περισσότερες ευκαιρίες για ραντεβού, από ότι πίστευαν. Σε παρακαλώ ενημέρωσε με για το ποσοστό του υπέροχου σεξ που πρόκειται να κάνεις με πρόθυμες φρεσκοχωρισμένες γυναίκες. Αυτό το άρθρο μπορεί να αποτελέσει ελπίδα, για αρκετούς άντρες εκεί έξω που νιώθουν μόνοι τους. Καλή τύχη και μέχρι να τα ξαναπούμε, θα παραμείνω, αυτός που θα λέει ότι το σεξ μετά το διαζύγιο είναι υπέροχο!

Πηγή : http://www.huffingtonpost.com/