Εκατομμυριούχος ζήτησε από τη πρώην γυναίκα του να μείνει στο σπίτι τους ως οικιακή βοηθός

0

Ο επιχειρηματίας που ζεί στο Λονδίνο, ζήτησε από τη πρώην γυναίκα του, να παραμείνει σπίτι τους μετά το διαζύγιο -και έχοντας βάλει μέσα μια άλλη γυναίκα- ενώ στο δικαστήριο δήλωσε ότι δεν κατάλαβε το λόγο που η πρώην γυναίκα του θύμωσε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και χώρισε τη δεκαετία του ’90. Ο δικαστής ανέφερε ότι το ζευγάρι αντιμετώπισε το διαζευκτήριο ως απλά ένα τυπικό χαρτί και συνέχισε να ζεί κάτω από την ίδια στέγη. Πρίν από 5 χρόνια ο άντρας, γνώρισε μια άλλη γυναίκα την οποία και έβαλε στο σπίτι του μαζί με τη 12χρονη κόρη της.

Όταν ζήτησε από τη πρώην γυναίκα του να μείνει στο σπίτι «κάτι σαν οικιακή βοηθός» όπως επί λέξει της είπε, εκείνη έγινε έξαλλη. Μετά από αυτή την αντίδραση, ο άντρας την απείλησε ότι θα αυτοκτονούσε αν τον πήγαινε στα δικαστήρια και διεκδικούσε χρήματα από τη περιουσία του.

Ωστόσο η πρώην γυναίκα του-και παρ’ ολίγον οικιακή βοηθός-πήγε δικαστικώς διεκδικώντας χρηματική αποζημίωση. Κι ενώ ο άντρας υποστήριξε ότι με τη σύζυγό του είχαν συμφωνήσει στο ποσό των 3,4 εκατομμυρίων λιρών, η γυναίκα του αρνήθηκε να συμβιβαστεί με αυτό το ποσό, ισχυριζόμενη ότι αυτή η συμφωνία είχε γίνει πρίν βάλει την άλλη γυναίκα στο σπίτι τους. Ο άντρας αρνήθηκε τον ισχυρισμό της πρώην γυναίκας του, αλλά ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της ενώ όρισε ότι-μετά το θάνατο του πρώην συζύγου- η γυναίκα είχε το δικαίωμα να μείνει στο σπίτι του αλλά μαζί με τη νέα σύντροφό του και το παιδί της.

Πηγή: http://www.telegraph.co.uk/