Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για οικογένειες με πένθος: Ιδέες και προτάσεις

0

Να στολίσω ή όχι; Ένα ερώτημα που ίσως απασχολεί όσους πενθούν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, ειδικά όταν έχουν παιδιά που περιμένουν όλο χαρά και ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων.

image

Είναι σημαντικό να μην πιεστούμε για το αν και πώς θα πρέπει να συμμετέχουμε, άλλωστε σωστό και λάθος δεν υπάρχει για αυτό που νιώθουμε…

image

Ωστόσο σας παρουσιάζουμε κάποιες πολύ όμορφες ιδέες για minimal Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που σίγουρα θα αρέσουν στα παιδιά χωρίς όμως να υπάρχει υπερβολή.

image

Εάν στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο επιλέξτε να μη το ‘’φορτώσετε’’ με στολίδια και μπάλες, αφήστε να φανεί το δέντρο και βάλτε κάποιες μπάλες σε λευκό χρώμα, μπορείτε επίσης να το διακοσμήσετε με διάφανα ή ξύλινα στολίδια.

image

Εάν πάλι αποφασίσετε να μη βάλετε δέντρο, βρείτε μία όμορφη γωνιά του σπιτιού σας  και σ’ ένα μεγάλο γυάλινο βάζο τοποθετείστε κλαριά και κρεμάστε μερικά διακριτικά στολίδια.

image

Διακοσμήστε το τραπέζι φαγητού και το coffee table με μία σύνθεση από λευκά κεριά, ξύλινα διακοσμητικά στολίδια και κουκουνάρια. Επίσης κρεμάστε στα παράθυρα και στην πόρτα λιτά στεφανάκια

image

Να  θυμάστε πως ότι και εάν αποφασίσετε να κάνετε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος για το πώς και εάν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα! Καλές Γιορτές!

imageimage image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image