Ποιούς θα καλέσεις; Τους PLAYMOBIL Ghostbusters!

0

Έχεις παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο να συμβαίνει στο δωμάτιό σου; Κανένα πρόβλημα! Κάλεσε τους PLAYMOBIL Ghostbusters και αντιμετώπισε μαζί τους όλα τα υπερφυσικά φαινόμενα!

Με τη νέα σειρά παιχνιδιού, τα παιδιά γίνονται οι πρωταγωνιστές και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν φαντάσματα και υπερφυσικά φαινόμενα!

Το Αρχηγείο των Ghostbusters™ είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο εργαστήριο, οι καθηγητές εξετάζουν τα ύποπτα  αντικείμενα, ενώ η γραμματέας τους, η Τζανίν, λαμβάνει συνεχώς κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Χάρη στην «Μονάδα Περισυλλογής Φαντασμάτων», στον πρώτο όροφο, όλα τα φαντάσματα παραμένουν εγκλωβισμένα.

«Συναγερμός, παρατηρήθηκε υπερφυσική δραστηριότητα σε πολυκατοικία!!! Γρήγορα στο Ecto-1. Ανοίξτε σειρήνα και φώτα! Φύγαμε!!!». Και αφού τελειώσετε, το όχημα μπορεί εύκολα να σταθμεύσει μέσα στο αρχηγείο.

Οι παλαιότεροι οπαδοί, αλλά και οι νέοι fans μπορούν τώρα να γίνουν μέλη της ομάδας του Πήτερ Βένκμαν, του Ρέι Σταντζ, του Ίγκον Σπένγκλερ και του Γουίνστον Ζέντμορ και όλοι μαζί να εξερευνήσουν περίεργα και υπερφυσικά φαινόμενα. Όμως ο λαίμαργος Γλίτσας, ο Φουσκωτός κύριος Καραμέλας, αλλά και τα Δαιμονισμένα Σκυλιά θα κάνουν τη δουλειά τους πολύ δύσκολη.

Τα εργαλεία των Ghostbusters που περιλαμβάνονται σε όλα τα σετ, είναι πανομοιότυπα με εκείνα της επιτυχημένης σειράς. Από τις παγίδες φαντασμάτων έως τις ακτίνες πρωτονίων, οι Ghostbusters είναι τέλεια εξοπλισμένοι για οποιαδήποτε υπερφυσική δραστηριότητα.

Η δημοφιλής κωμωδία Ghostbusters, έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία και τώρα η PLAYMOBIL καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν οι ίδιοι Ghostbusters! Χάρη στην PLAYMOBIL, τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν πλέον να ζήσουν τον αγαπημένο τους φανταστικό κόσμο.

Φουλάρετε τις ακτίνες πρωτονίων, ετοιμάστε τις παγίδες και φύγαμε για κυνήγι φαντασμάτων με τους PLAYMOBIL Ghostbusters!

Για παιδιά ηλικίας 6+ ετών.

9219 Αρχηγείο των Ghostbusters™

9220 Ghostbusters™ Ecto-1

9221 Φουσκωτός κύριος Καραμέλας

9222 Γλίτσας και πωλητής Hot Dog

9223 Δρ. Βένκμαν και δαιμονισμένα σκυλιά

9224 Δρ. Σπένγκλε