Όμορφα νυφικά (γιατί το όνειρο, δεν είναι μακριά)

0

Όχι δεν τρελλάθηκα ξαφνικά ούτε παίζω με τον πόνο σας, αλλά σε ποιά γυναίκα δεν αρέσει να χαζεύει νυφικά; Και στο κάτω-κάτω, ποιός σας εμποδίζει να το φορέσετε πρώτη φορά ή να το ξαναβάλετε; Παρακάτω θα δείτε μερικά καταπληκτικά νυφικά που μας έκαναν να αλληθωρίσουμε και να φωνάξουμε «I do»!

Για γάμο σε δημαρχείο
 photo gamossedimarxeio_zps2df87d57.jpg

Σήμερα που για οικονομικούς λόγους οι περισσότεροι παντρεύονται στο δημαρχείο, αυτό το νυφικό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και κυρίως, δεν έχει ουρά ούτε είναι υπερβολικό για έναν πολιτικό γάμο. Το βρήκαμε στη συλλογή του οίκου Venneti εδώ.

Για ακόμη ένα γάμο σε δημαρχείο
 photo YECELIS_B_zpsa8bdfcfd.jpg
Λατρεύουμε δαντέλα και το συγκεκριμένο νυφικάκι είναι πολύ νεανικό και σίκ. Το βρήκαμε στη κολεξιόν Pronovias, εδώ.

Άψογο απλά…
 photo gamos1_zps3e9622aa.jpg
Πολύ ιδιαίτερο νυφικό αλλά παραμυθένιο. Προσωπικά μου αρέσουν τα νυφικά που έχουν λίγο χρώμα αλλά γούστα είναι αυτά. Μας θυμίζει νεράιδα και το βρήκαμε στη συλλογή του οίκου Venneti, εδώ.

Πριγκιπικό και αποκαλυπτικό
 photo klelia1_zps18412fda.jpg
Είναι αυτό το πριγκιπικό που πάντα ονειρευόσουν και το λίγο διαφανές που δεν ονειρευόταν κανείς. Μας αρέσει γιατί ενώ έχει αυτή τη διαφάνεια, καταφέρνει να είναι ρομαντικό και σίκ ενώ είναι μεν φουσκωτό αλλά όχι τούρτα. Το βρήκαμε στον οίκο «Constantino», εδώ.

Τέρμα ρομαντικό
 photo niovi1_zps8f3b4308.jpg
Πολύ πρωτότυπο και ταυτόχρονα ρομαντικό, όλη του η ομορφιά είναι στο βολάν. Θεωρούμε βέβαια ότι ταιριάζει περισσότερο σε κοπέλα που να έχει στενή περιφέρεια και όχι σαν τη δική μου που φτάνει μέχρι το Κιάτο, διότι όσο να΄ναι, το βολάν προσθέτει πόντους σε μια εύσωμη κοπέλα. Πάντως είναι τέλειο και θα το βρείτε και αυτό, στον οίκο «Constantino» εδώ.

Αρχαία θεά του οίκου Pronovias
 photo YAJAIDA_B_zpsec04a1fc.jpg
Φανταστικό νυφικό για όσες νιώθουν και είναι θεές. Πολύ σίκ και πολύ ευκολοφόρετο. Θα το βρείτε στον οίκο Pronovias εδώ.

…και η υπερπαραγωγή

 photo tseka_zps2196f826.jpg
Για γυναίκες που νιώθουν σταρ του σινεμά. Μας αρέσει γιατί είναι εκκεντρικό αλλά ταυτόχρονα κομψό. Ταιριάζει με γαμπρό μεταξύ George Clooney και Χαβιέρ Μπαρδέμ αλλά προς το παρόν καλός είναι και ο Μάκης από τα Κάτω Πετράλωνα τον οποίο μπορούμε άνετα να πάμε στον οίκο νυφικών της Στέλλας Τσέκα και να το βρούμε εδώ.

Και στα δικά σας!