Νέα Collection OSiS+ Made To Be Real από τη Schwarzkopf Professional

0

Η OSiS+ συνεχίζει να αποτελεί την πιο δημιουργική σειρά styling η οποία ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό της τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι –με στόχο τη δημιουργία πραγματικά μοναδικών εμφανίσεων.  Τα look «έτσι ξύπνησα!» με cool, τραχιές υφές και μαλλιά που τα έχει «αγγίξει ο άνεμος» είναι πλέον δυνατά χάρη στα δύο ΝΕΑ προϊόντα styling – το OSiS+ Sand Clay και το OSiS+ Wind Touch.

Από τις πιο cool εβδομάδες μόδας έως το Instagram και την κοινότητα των bloggers, οι λέξεις ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ  είναι αυτές που κυριαρχούν στους δρόμους. Το «χωρίς make up» είναι το νέο make up και το φρέσκο πρόσωπο με εκκεντρικά looks και μαλλιά «διαμορφωμένα από τον άνεμο» είναι το κλειδί – οπότε τι περιμένετε; Τολμήστε να είστε ο φυσικός εαυτός σας με τη σειρά OSiS+ MADE TO BE REAL.

Ο Richard Ashforth, Global Styling Ambassador της Schwarzkopf Professional, μοιράστηκε μαζί μας το πάθος του για τα μαλλιά, λέγοντας ότι «η OSiS+ μου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργώ αυθεντικά street style looks τα οποία είναι μέσα στη μόδα και όλοι τα θέλουν πριν γίνουν mainstream… Οι πελάτες μας είναι σαν εμάς – πραγματικά μοναδικοί. Με την OSiS+ μπορώ να αιχμαλωτίσω την αύρα κάθε προσώπου που κάθεται στην καρέκλα μου και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κάθε φορά».

Τα OSiS+ MADE TO BE REAL looks αναλυτικά:

  1. GRITTY – με OSiS+ Sand Clay

Οι τραχιές και ακατέργαστες υφές κάνουν τα GRITTY looks edgy, για μια πιο ωμή προσέγγιση στο χαλαρό στυλ.

  1. WINDSWEPT – με OSiS+ Wind Touch

Ήρθε η ώρα να παρατήσετε τη βούρτσα και να αφήσετε τα στοιχεία της φύσης να σας οδηγήσουν σε WINDSWEPT looks.. που θα ξυπνήσουν την “άγρια” φύση σας!

  1. WOOLY – με OSiS+ Sand Clay και OSiS+ Wind Touch
    Το απόλυτο ατημέλητο look, WOOLY, συνδυάζει το beach look και το out of bed look με ένα ανατρεπτικό twist στην τάση των κυματιστών μαλλιών.

Τα OSiS+ MADE TO BE REAL tutorials είναι διαθέσιμα online στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional και στο κανάλι της στο YouTube: www.youtube.com/schwarzkopfpro

Η σειρά OSiS+ MADE TO BE REAL αναλυτικά

NEW OSiS+ Sand Clay


OSIS_Sand_Clay

Ο πρώτος εύπλαστος πηλός από τη Schwarzkopf Professional με Άμμο Καολίνης για τολμηρά looks με ματ τελείωμα – 85ml

NEW OSiS+ Wind Touch


OSIS_Wind_Touch

Η πρώτη ελαστική πάστα όγκου από τη Schwarzkopf Professional για επαναπλάσιμα look «διαμορφωμένα από τον άνεμο» ακόμα και στεγνώνοντάς τα φυσικά – 150ml

Ακολουθήστε τη Schwarzkopf Professional στα Social στο @schwarzkopfpro και μάθετε όλα τα νέα της OSiS+ μέσα από τα hastags #madetocreate / #madetobereal.

Τα νέα προϊόντα OSiS+ MADE TO BE REAL είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2017.


Πληροφορίες για τη Henkel

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμα: www.schwarzkopfpro.com ή www.henkel.com/press