Η Keratin Color δημιουργεί νέα τάση στις αποχρώσεις της φετινής σεζόν!

0

Η Keratin Color, η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή για χρήση στο σπίτι με κερατίνη σε 3 βήματα, από τον Schwarzkopf, δημιουργεί νέα τάση στις αποχρώσεις της φετινής σεζόν!

Μέσα από την καμπάνια «Color your Moments» φωτίζει όλες τις στιγμές που χρωματίζουν την καθημερινότητα ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών μας!

H Keratin Color, η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf, μας καλεί να βρούμε τις στις στιγμές που χρωματίζουν την καθημερινότητά μας, ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών μας!

Για το φετινό χειμώνα, παρουσιάζει τις «απόλυτες» ψυχρές αποχρώσεις μέσα από τους κωδικούς της Cool Blondes Collection.

Η συλλογή Cool Blondes περιέχει τις ξανθές ψυχρές αποχρώσεις και συγκεκριμένα τις:

 • 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ

KERATIN_COLOR_6.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 7.1 Ξανθό Σαντρέ

KERATIN_COLOR_7.1

 • 8.1 Ξανθό Ανοιχτό Σαντρέ

KERATIN_COLOR_8.1

 • 9.1 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ

KERATIN_COLOR_9.1

οι οποίες υπόσχονται να σας δώσουν λάμψη και έναν αέρα αίγλης, ακριβώς πάνω στην ώρα για τις γιορτές!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κερατίνη είναι το θεμέλιο συστατικό της τρίχας. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η  οποία αποτελεί το βασικό συστατικό της τρίχας σε ποσοστό περισσότερο από 90% και καθορίζει τη δομή της. Με το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση διαφορετικών εξωτερικών παραγόντων (ήλιος, θερμότητα, styling, χημικές διεργασίες) η δομή της τρίχας επηρεάζεται, μέρος της κερατίνης καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα:

   • Τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα, εύθραυστα, πορώδη
   • Το χρώμα δεν μπορεί να εισχωρήσει εύκολα στην τρίχα
   • Το χρώμα την βαφής ξεθωριάζει γρήγορα

Οι ειδικοί του Schwarzkopf, με το Keratin Color επιστρατεύουν τη δύναμη της κερατίνης και δημιουργούν μια βαφή που προσφέρει απόλυτη περιποίηση και στα 3 βήματά της διαδικασίας εφαρμογής της, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή. Το αποτέλεσμα είναι έως 80% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας* σε συνδυασμό με μια αξεπέραστη απόδοση χρώματος αλλά και 100% κάλυψη σε όλες τις αποχρώσεις.

* σε σχέση με μη περιποιημένα μαλλιά

Πληροφορίες για τη Henkel

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr